Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Anbefales

Supert sted, om ikke det er for mange mennesker. Ofte noe i istand (badstu, stem, kjøledamp e.l... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Lasse J
,
Sarpsborg, Norge
via mobile enheter
Relaxavdelingen

Stille / relaxavdelingen på Badeland på Superland har to flotte badstuer, og varmtvannsbasseng med... les mer

Anmeldt 15. oktober 2019
PerKristianSyversen
,
Sarpsborg, Norge
via mobile enheter
Les alle 87 anmeldelsene
  
Anmeldelser (87)
Filtrer anmeldelser
87 resultater
Vurdering fra reisende
18
36
21
10
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
36
21
10
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 87 anmeldelser
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Bodde på hotellet og benyttes oss av dette. Kjempe fin anlegg, rent og ryddig. God service og god temperatur i bassengene.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 361janneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2019 via mobile enheter

Stille / relaxavdelingen på Badeland på Superland har to flotte badstuer, og varmtvannsbasseng med to ulike boblebad. Dette er voksenavdeling, uten mas og bråk!

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, PerKristianSyversen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019

Fin opplevelse for hele familien.
Alt fra godt og varmt barnebasseng, svømmebasseng med god temperatur, små fosser, og strøm, og vannrutsjebaner. Kanskje litt stiv pris med tanke på størrelsen, men ikke værre enn at vi kommer igjen.

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, Arne R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Var her sammen med barnebarn. Stedet ligger sentralt plassert rett ved E6. Bra garderobe og dusj. Flere forskjellige bassenger. Her finnes noe for barn i alle aldre. 2 fine vannsklier. Det er også en cafe ved bassengene.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019

Her må folk være klar over at det kun er det lille bassenget for småbarn som er noe tilnærmet varmt. Alle andre basseng er 'kaldt' vann som i vanlige skolebassenger. Utrolig høyt lydnivå, og ganske dyrt for det jeg synes var et lite anlegg. Men mini fikk plaska rundt og sklidd på en minisklie. Vi bestilte pizza i cafeén, dyrt og ikke smakfullt.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, 190kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser