Topp dag, men stive priser

Barna koste seg med minigolf, lekeavdeling og badeland. Jeg følte meg i grunn flådd. Var gjest på... les mer

Anmeldt 10. august 2024
Ingunn K
Eidsvoll, Norge
Greit badeland

Anmeldt 16. oktober 2021
hohygen
Lørenskog, Norge

Anmeldt 16. oktober 2021 via mobile enheter

Et greit badeland. Stedet bør tenke gjennom praksis med hånduker og stoler: Er det virkelig slik at en stol kan være slik at en stol skal være okupert i timer fordi noen vil ha håndduken der?

Dato for opplevelse: oktober 2021
1  Takk, hohygen
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Supert sted, om ikke det er for mange mennesker.
Ofte noe i istand (badstu, stem, kjøledamp e.l) men de pleier å fixe opp. Ikke alltid så raskt men..
Deilig spa avdeling, med varmt bad, og lite barn. Stortrives når jeg er der.. Så lenge badstuen virker 😊

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Lasse J
Anmeldt 26. juli 2020

Fint badeland. Datteren min vil tilbake gang på gang. Forskjellig temperatur i de ulike basseng. Rent. Smilende betjening. Fint for store og små.
Kan anbefales!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, steven h
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Bodde på hotellet og benyttes oss av dette. Kjempe fin anlegg, rent og ryddig. God service og god temperatur i bassengene.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, 361janneh
Anmeldt 15. oktober 2019 via mobile enheter

Stille / relaxavdelingen på Badeland på Superland har to flotte badstuer, og varmtvannsbasseng med to ulike boblebad. Dette er voksenavdeling, uten mas og bråk!

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, PerKristianSyversen