“En uventet perle.”

Kaffeliten Te og Kaffebar
Vurdert som nr. 18 av 68 Restauranter i Sarpsborg
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Kom til Sarpsborg for brunsj, og ramlet innom denne perlen.

Maten: Bestilte «English Breakfast» med kaffe, og fikk perfekt stekte egg og bacon, ferskt brød og herlige tomatbønner.

Betjeningen: De jeg møtte i kassen var hyggelige og behjelpelige. De tar bestilling ved bord eller i kassa, og de leverer maten.

Stedet: Kaffeliten har en skjult bakgård som fjerner deg fra byens larm og støy, ett perfekt sted å slappe av før dagen fortsetter.

Alt i alt: tipp topp, tommel opp! Her kommer jeg gjerne igjen!

Takk, Nygaa

Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Kjempe fint sted med god mat anbefales. Vil definitv ta turen tilbake. De har også veldig god irish her anbefales også. Jeg kjøpte smokey cheese burger og det var nydelig. Takk for god mat og service

1  Takk, X9965PWmartins
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Utrolig koselig lokale. Rent og pent. Nydelige detaljer. Lite som minner om ett spisested, egentlig.. Mangler salt/pepper/olje etc på bordene? Var ikke lett tilgjengelig ved disken heller..
Altså, nydelig sted! Perfekt for romantisk date... Har en bakgård som jeg vet fra tidligere besøk er lekker. Men så... De ansatte kan jobbe litt mer med å få gjestene til å føle seg sett og velkommen! Maten var helt grei. De har tydeligvis endret meny siden sist. Er du i byen, så er dette absolutt ett sted å få med seg..

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, solfrid2019
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Vi hadde forhåpninger om en hyggelig venninnelunch. Dessverre ble maten en stor skuffelse, og servicen manglet totalt til tross for veldig få gjester. Vi satt i den koselige bakgården, men måtte gå inn til disken flere ganger for å be om bl.a. dressing til salaten, salt og pepper mm. Det burde fulgt med rettene vi bestilte. Dessuten virket det som rettene var «kastet» opp på tallerkenene. Dette var rett og slett ikke delikat.
Veldig synd at besøket endte som det gjorde, for vi hadde håpet å finne ett nytt stamsted, men det blir nok med dette ene besøket.

Dato for besøk: juni 2018
2  Takk, Restaurantproff
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Stedet er flott indrettet med behagelig musik men maten var særdeles skuffende. Maten var ikke frisk men havde stått på utstilling en tid. Salaten var brun, pålæg og agurker helt indtørret. Veldig skuffende at man ikke serverer frisk smørrebrøt til lunsj et sådant sted.

1  Takk, Morten K

Reisende som så på Kaffeliten Te og Kaffebar, så også på

Sarpsborg, Sarpsborg kommune

Har du vært i Kaffeliten Te og Kaffebar? Del dine erfaringer!