Veldig god Cheese Bruger! Og dobbel QP meny, dette er helt fantastisk. Kjempe godt altså! Super flott
Værste avdelingen du får tak i!!
Ikke en gang så klarer rotekoppene på drive in å gjøre riktig!! Ubrukelig!
Jeg bruker fra tid til annen å hente mat fra denne Mc Donaldsrestauranten. Orker sjeldent å spise maten i restauranten, da det er både folksomt og skittent. Opplever for ofte at pommes frites er "gammel" dvs både seig og kald. Som hurtigmatrestaurant er den vel på det jevne, men som nevnt - den fremstår alt annet enn delikat
Jeg synes ikke noe særlig om McDonald's sin mat. Som nødpåfyll er det til og med dårlig egnet, da jeg blir nesten uvel av det de serverer. Jeg spiser gjerne på Burger King, så det handler ikke om fine eller hysteriske matvaner. Denne McDonald's-restauranten utmerker seg ikke i noen retning, men er usedvanlig godt besøkt.
Egentlig er det litt uforståelig, da Foyns, tvers over gaten, serverer langt bedre burgere, og Tui Vok servere langt bedre mat enn begge de to andre til sammen.
Grei mat å spise på farten. renhold var greit og køen ikke altfor lang. det var tilgjengelig bord å sitte ved. det er også mulighet for å ta med maten. Noe å spise for både barn og voksne.