“Ingen juletallerken/ribbe”
Anmeldelse av Egon - Sarpsborg

Egon - Sarpsborg
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Sarpsborg
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Vi ville spise juletallerken hver. Restauranten hadde ikke ribbe, servitør opplyste at leverandøren ikke kunne levere denne dagen. Vi var skuffet, spiste torsk og pizzameny, men stemninga for denne julemiddagen uteble. Pizzabuffen var også ofte uten mat.
Kanskje burde det vært opplyst ved inngang at de ikke hadde ribbe?
Ellers OK restaurant og koselig personale.

Takk, Jorund51

Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Trivelig møtested med gode lunchretter. Jeg er her ofte, fordi stedet er trivelig. Veldig hyggelig betjening, og rask servering av maten. Det negative er at man må bestille ved disken, der det ofte er kø. Hvis men ønsker mer å drikke må man til disken igjen, bestille og betale.

Takk, Restaurantproff
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Svært dårlig juletallerken. Ribbebiter med bløt svor, Vossakorv ??? Rødkål, og en brun saus med pepperkakekrydder. Ble stående lenge på disken, så maten var dårlig varm når vi fikk den.

Takk, heidis836
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Upersonlig og lite koselig. En altfor dyr utgave av McDonalds. Ofte kø for å få bestilt mat og drikke siden all bestilling fra disk. God beliggenhet i Storbyen i Sarpsborg.

Takk, 14dagr
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Egon er alltid førstevalget når vi skal ut å lunche i Sarp! De som jobber der er superhyggelige og maten kjempegod :)

Takk, MajorSL

Reisende som så på Egon - Sarpsborg, så også på

Fredrikstad, Fredrikstad kommune

Sarpsborg, Sarpsborg kommune

Har du vært i Egon - Sarpsborg? Del dine erfaringer!