Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
StayForLong
CheapTickets
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (501)
Filtrer anmeldelser
501 resultater
Vurdering fra reisende
112
199
103
55
32
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
112
199
103
55
32
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 501 anmeldelser
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Kom hit og forventet det de utgir seg for å være på sin hjemmeside, lukseriøst spa resort. Spa har de ikke og det er heller ikke veldig lukseriøst. Maten er ikke noe å skryte av, de har god omelett, kun lyst brød og lite utvalg. Resepsjonen er besatt av sure og lite hyggelig personell. Kanskje to stk på hele «resorten» som snakker engelsk, når de føler for å svare. Øya i seg selv er helt nydelig, anbefaler å ta en tur ditt men ikke mer enn en dagstur. Kan skrive mye mer men blir for mye. Legger heller ut noen bilder som kan snakke for seg.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 219fredrickl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Vi tilbrakte 3 netter på denne resorten i januar 2018. Vi var veldig fornøyd med stedet. Vi hadde bungalow på andre rekke fra stranden, men hadde fin utsikt til havet. Bungaloven var romslig, ren og pen. Velstelt overalt. Et stille og rolig sted, som passer godt til avslapping og strandliv. Det er ingen vei på denne øya, men fint å rusle langsmed den fine stranden. Det finnes flere restauranter, men vi spiste all mat på hotellet. Trivelig betjening og god mat. På fredager har de en stor buffet, og denne anbefales. Det eneste som trekker litt ned, er at det kunne vært litt mere utvalg på frokosten. Vi tok også massasje et par kvelder. Både på hotellet og ved stranden. Begge kan anbefales, billig og gjør godt. Ellers så kan en dra på båtutflukter, både med snorkling og besøk på nærliggende øyer.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, NinaMeMe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sunee K, Guest Relations Manager på Kohhai Fantasy Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2018
Google-oversetting

Dear Khun NinaMeMe,

Thank you very much for taking the time sharing your experience on TripAdvisor.

We are so happy to hear that you were pleased with the place, tranquil, fitting well with relaxation and beach life. Also, we are pleased with your observations on the spacious, clean and pretty bungalow, nice service and good food, especially, the large buffet on Fridays as well as cheap and good massage. Your point concerning breakfast has been acknowledged by the management.

Thank you once again and looking forward to serve you again at our resort.
Warmest regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2017 via mobile enheter

Vi ble godt mottatt på stranda av effektive "bellboys". De tok seg greit av bagasjen. Mottagelsen i resepsjonen var grei og effektiv. Rommet var vi fornøyd med, men ikke med rommets uteplass. Vi hadde superior rom. Satt du på uteplassen var du "omgitt" av en mange aggregater til eget og naboenes AC-uteanlegg. Dette medførte mye støy, så det var ikke noe særlig å sitte ut. (Se vedlagte bilde). Skal du besøke dette hotellet så prøv å unngå disse rommene. Ellers kan hotell inkl. Restaurant anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, alfjohann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sunee F, Guest Relations Manager på Kohhai Fantasy Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2017
Google-oversetting

Dear Khun Alf Johan,

We're grateful for choosing to stay at our resort and for taking time posting the review on TripAdvisor.

We're pleased to hear that you were well received by the bellboys, the receptions and that you're pleased with other aspects of the hotel including restaurant. Apologies with the noise of air-conditioning on the patio of this room type which has the advantage of being close to the beach and is the most popular.

Thank you again for feedback and looking forward to serving you here again soon.
Sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2016

Vi bodde to netter på Koh Hai fantasy resort i et rom på stranden. Veldig fornøyd med denne plasseringen. Fantastisk utsyn fra vårt rom og veranda.
Ikke så begeistret for pukk/ småsten som var lagt på solsengområdet til rommet vårt.
Det ødela den visuelle helheten. Flott strand / rev som var flott å snorkle ved. God mat. Standard frokost. Ikke mye annet enn bade /snorkle aktiviteter, ro og fred. Vi kommer nok tilbake og kommer da til å booke tre netter.

Romtips: Velg rom /bungalow med havsutsikt. Mange rom/bungalower ligger veldig inneklemt og lang opp i fjellsiden. Det så ikke særlig hyggelig ut.
Dato for oppholdet: mars 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Heidi1962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sunee F, Guest Relations Manager på Kohhai Fantasy Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mars 2016
Google-oversetting

Dear Khun Heidi 1962,
Thank you so much for choosing to stay at our resort and for taking the time to write the review on TripAdvisor.
We are so happy that you were pleased with our location of the room with stunning view, but would like to apologise for the gravel fill of the sunbathing area. We are happy that you like the beach, the ree, the food and the tranquil and peaceful atmosphere.
We can't wait to welcome you back again soon.
Sincerely yours,
Sunee F

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2015 via mobile enheter

Vi bodde her 3 dager, voksne og barn. Rommene var små, men de var veldig fine! Fine små bad, ingen problemer med vannet. Aircondition fungerte utmerket. Maten var helt ok på hotell restauranten. Man kan også gå og spise på nabo hotellet, en kort spasertur, her var maten veldig god, og de hadde grill kvelder med live musikk. Stranden var nydelig, perfekt å snorke her! Man kan bli med på tur over til emerald caves, og flere flotte øyer. Her var vi 6 personer i en båt, vi så at andre tur arrangører var oppe i 40 mennesker på ferger. Anbefaler å booke tur fra dette hotellet, den turen var perfekt!Vi snorklet i korallrev ute på havet, en stor opplevelse dette er en rolig øy, så man får virkelig slappe av og nyte livet.

Dato for oppholdet: mars 2015
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 192siljeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sunee F, Guest Relations Manager på Kohhai Fantasy Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2015
Google-oversetting

Dear Khun Silje B,

First we’re so grateful for choosing to stay at our resort. We are very happy to hear that the stay was your "3 Glorious days". We very much appreciate for taking time to write the great review on TripAdvisor.

Our resort is excited to provide a truly enjoyable and nice experience for every guest as we value our guests highly, and we're so grateful for your comments and observations.

Thank you once again and looking forward to welcoming you back to our resort in the future.

With warmest regards,
Sunee F

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser