Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
1
7
3
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
1
7
3
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 12 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2019

Campingplass som er ren og ryddig, hyggelige ansatte. Viser hvor skal stå og hjelper til med å plassere. Kjempefin sandstrand. Har butikk som får det mest nødvendige og litt til så slipper å måtte dra noe sted. Fint sted å ta en tusletur for store og små.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Eirik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019

Flott plass med flere koselige hytter for utleie. Gode fasiliteter på plassen og flotte naturopplevelser i umiddelbar nærhet. Meget fin og ren finkornet sandstrand. Kort gangavstand til koselige Nevlunghavn.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Trinesblogg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Kom nettopp hjem fra noen hyggelige dager på Oddane sand camping. Overnattet i forbindelse med cup i Porsgrunn. Alt i alt veldig fornøyd bortsett fra den sterke vinden mens vi var der. Men det er ikke noe campingen kan klandres for ;) Bodde i hytta Utsikten 5. Hytta var passe stor og med gode senger. Utsikten var kjempefin og vi kunne nyte synet av surfere som testet ferdighetene i de store bølgene. Stranden var rett og slett nydelig. Deilig kritthvit sand og masser av plass. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
4  Takk, Mariuskir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening, men veldig trange plasser, da vognene står nærmest vegg i vegg. Sanitæranlegget helt Ok. Kjempe badestrand. Men litt lite opplegg for barna. Kiosken hadde mye i å velge mellom men veldig stive priser. Sto ikke helt til forventningene desverre.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, jackai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Vi hadde reservert plass for campingvogn. Da vi kom til resepsjonen ble vi møtt med bare vås. Vi hadde noen spørsmål men de ble fjaset bort. Dårlig kundeservice og lite kunnskap. Vi spurte etter sjefen men han kunne vi ikke få treffe. Er de blitt for høye på pæra etter TV serien? Vi snudde uten opphold. Ringte en annen campinglsss i nærheten og fikk flott service og veldig god mottakelse.

Åja, vi elsker camping, men dessverre for oss, ikke på Oddane Sand Camping.

Dato for oppholdet: juli 2017
9  Takk, 13sivs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser