Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
6.5 km fra Oddane Sand Camping
6.8 km fra Oddane Sand Camping
Se flere hoteller i Nevlunghavn
Anmeldt 16. juli 2019

Campingplass som er ren og ryddig, hyggelige ansatte. Viser hvor skal stå og hjelper til med å plassere. Kjempefin sandstrand. Har butikk som får det mest nødvendige og litt til så slipper å måtte dra noe sted. Fint sted å ta en tusletur for store og små.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
1  Takk, Eirik B
Anmeldt 14. juli 2019

Flott plass med flere koselige hytter for utleie. Gode fasiliteter på plassen og flotte naturopplevelser i umiddelbar nærhet. Meget fin og ren finkornet sandstrand. Kort gangavstand til koselige Nevlunghavn.

Dato for oppholdet: juli 2019
2  Takk, Trine Øfsti B
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Kom nettopp hjem fra noen hyggelige dager på Oddane sand camping. Overnattet i forbindelse med cup i Porsgrunn. Alt i alt veldig fornøyd bortsett fra den sterke vinden mens vi var der. Men det er ikke noe campingen kan klandres for ;) Bodde i hytta Utsikten 5. Hytta var passe stor og med gode senger. Utsikten var kjempefin og vi kunne nyte synet av surfere som testet ferdighetene i de store bølgene. Stranden var rett og slett nydelig. Deilig kritthvit sand og masser av plass. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: august 2018
4  Takk, Mariuskir
Anmeldt 25. juni 2018 via mobile enheter

Hyggelig betjening, men veldig trange plasser, da vognene står nærmest vegg i vegg. Sanitæranlegget helt Ok. Kjempe badestrand. Men litt lite opplegg for barna. Kiosken hadde mye i å velge mellom men veldig stive priser. Sto ikke helt til forventningene desverre.

Dato for oppholdet: juni 2018
2  Takk, jackai
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Vi hadde reservert plass for campingvogn. Da vi kom til resepsjonen ble vi møtt med bare vås. Vi hadde noen spørsmål men de ble fjaset bort. Dårlig kundeservice og lite kunnskap. Vi spurte etter sjefen men han kunne vi ikke få treffe. Er de blitt for høye på pæra etter TV serien? Vi snudde uten opphold. Ringte en annen campinglsss i nærheten og fikk flott service og veldig god mottakelse.

Åja, vi elsker camping, men dessverre for oss, ikke på Oddane Sand Camping.

Dato for oppholdet: juli 2017
9  Takk, 13sivs