Ikke det beste stedet for barn eller dårlig tid. Krever nysgjerrighet og interesse for Hamsun og... les mer
For en fantastisk opplevelse! Man lærer ikke bare mye om Hamsund (både forfatterskap og det... les mer
Wow! Fantastisk sted! Veldig bra utstilling, 3 foredrag og himmelsk sjokoladekake! Fantastisk vafler også! Må besøkes
Stilig bygg med Hamsun sin historie. En fin plass å stoppe. Bygget er fantastisk på sin måte. Hyggelig personale og bra arrangementer.
Kafé Sult har en snever men ekstremt vellykket meny. Det smakte fortreffelig. Virkelig hvert å legge inn dagens lunsj eller kaffe på denne stoppen.
Fint å ta runden i Hagen.
Er du nysgjerrig på Hamsun; Sett av god tid. Både bygg og utstilling er imponerende. Opplesninger og historiefortellinger gjennom dagen er verd å få med seg.
Senteret ligger flott til i vakker natur like ved Hamarøy kirke. Servicen var fantastisk bra. Fulgte en litterær omvisning som var meget bra gjenomført.
Mildt sagt spennende bygning! Hyggelig og god mottakelse av personal. Vel verdt et informativt og engasjerende besøk.
God mat også 😊
Jeg skjønner godt at den lokale befolkningen var imot denne bygningen som de anså kom til å bli et gigantisk utedo. For bygget i seg selv kunne godt ha vært tegnet av en som gikk på fylla. Men om ikke vakkert, så er det blitt originalt og spennende å gå rundt der i alle etasjene og i tillegg kunne leve seg litt tilbake til Hamsuns tid. Guiden var meget dyktig og fortalte med engasjement. Men så hadde hun også skuespillerbakgrunn. Jeg lot meg lett rive med, og det var vel hensikten, tenker jeg. Forøvrig litt for mye vektlegging av naziengasjementet til Hamsun, selv om det er en viktig side ved forfatteren. Det litterære bør overskygge alt annet, mener jeg.