Ikke det beste stedet for barn eller dårlig tid. Krever nysgjerrighet og interesse for Hamsun og arkitektur. Fine opplesninger og et flott og annerledes bygg.
For en fantastisk opplevelse! Man lærer ikke bare mye om Hamsund (både forfatterskap og det politiske), men finner også et stykke strålende arkitektur som spiller med lys, utsikt, inne og ute. Men hva fikk meg til å skrive denne anmeldelsen? Vel, det var fantastisk mat på Sult kafé, men prikken over i-en var uten tvil den særdeles gode servicen. Man føler seg hjertelig velkommen med en gang, og forlater stedet med et stort smil. Anbefales!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake!
Vennlig hilsen
Nordis Tennes
Hamsun var en grusom nazist ..som i tillegg skrev noen bøker!
Om dette provoserer så er det vel nettopp det kunsten skal gjøre og helt i takt med opplevelsen av Hamsunsenteret, hvor senteret beskrives som en kropp som inneholder informasjon om Hamsun.
Litt trist at Hamsun’s univers med utrolige skildringer tid og personligheter begrenses til en kjønnsløs betongkloss med tanke på det fantastiske senteret dette kunne ha blitt!
Hamsunsenteret er et tårn som både begeistrer og provoserer, akkurat som Knut Hamsun selv.
Fikk du med deg noen av formidlingstilbudene våre under besøket?
Hamsunsenteret
Selve bygningen er verdt et besøk i seg selv, - flott moderne arkitektur med flott utsikt fra takterrassen. Veldig flinke og hyggelige medarbeidere. Jeg ble imponert over presentasjonen av utstillingen som var svært lærerik og interessant.
Hei, Ingeborg!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss!
Hamsunsenteret
Veldig flott opplevelse å besøke Hamsunsenteret. En fin fremstilling av forfatterens verker og liv. Gå ikke glipp av dette dersom du er i området. Verdt en avstikker fra E6.
Interessant utstilling. Flott bygg og arkitektur! Spiste lunsj i kaféen. Maten var grei, men ikke full score. Får også litt trekk for prisen på maten.