Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 281
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 281
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 281
USD 239
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.08.21
Hotels.comUSD 281
PricelineUSD 252
Hotel WebsiteUSD 275
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (349)
Filtrer anmeldelser
349 resultater
Vurdering fra reisende
153
130
47
10
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
153
130
47
10
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 349 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020

Flott hótel.Frábært starfsfólk.Góð rúm og fínt herbergi. Góð staðsetning og stutt í alla þjónustu. Geggjað útsýni út um gluggann á hótel herberginu. Mæli með því ef þið ætlið að fara á Rauðasand að gista á þessu hóteli.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, gmi348
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Niall Charles, General Manager på Fosshotel Westfjords, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Sæll,

Þakka þér fyrir að taka þér tíma til að skrifa þessa umsögn. Ég vona að við fórum fram úr væntingum þínum

Þakka þér fyrir að velja Fosshotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Dvölin á Patreksfirði var frábær. Allt starfsfólkið hjá Fosshóteli Westfjords var mjög indælt og professional, tilbúið í að aðstoða við hvað sem er. Herbergið hreint og þægilegt. Morgunmaturinn mjög góður og kvöldverður á veitingahúsinu er eintóm veisla.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AsdisOmars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Niall Charles, General Manager på Fosshotel Westfjords, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020
Google-oversetting

Dear Asdis,

Thank you for taking the time to write this generous review, it is magnificent to hear that your thoroughly enjoyed your stay with us.

We strive to deliver exceptional hospitality and I am very happy to see that you experienced this first hand on your recent visit.

We hope to welcome you back to Fosshótel Vestfirðir again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020

Tveir ungir menn að vinna í móttökunni og á barnum- annar er franskur, frábær þjónusta hjá þeim báðum :) fengum gott verð -það eina sem að hægt var að finna að dvölinni er að sæng og koddi eru ekki góð og herbergið frekar lítið. Miðað við tilboðið var þetta frábært.

Dato for oppholdet: mai 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, E4059EDanna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Niall Charles, General Manager på Fosshotel Westfjords, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020
Google-oversetting

Sæll Danna,

Thank you for this positive feedback, I am glad you enjoyed you stay & found that we were excellent value for money!

We hope to welcome you back soon so you can experience our updated pillows & duvets.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2019

Flott hotell med rask service og hyggeleg betjening. Innsjekkinga var svært rask gjort. Nøkkelkorta låg klare då me kom. Det var god mat både til middag og frukost. Treng du hotell i området er dette eit godt val.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, JensR622
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FosshotelWestfjords, Front Office Manager på Fosshotel Westfjords, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2019
Google-oversetting

Dear Jens,

Thank you for choosing Fosshotel Westfjords and for the feedback about your stay. We are glad that you enjoyed the service our staff provided and the food for both dinner and breakfast. We hope you will consider to stay with us in the future.

Sincerely,
Maciej Biernacik I Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

Vi overnattet her 2 netter og likte hotellet veldig godt. Hyggelig personale, gode senger, bra renhold, lynrask gratis wifi. Stor parkeringsplass. God frokos med utvalg utover hva som er vanlig for denne typer hoteller. Vi var så heldige å ha utsikt mot fjorden, er ett must. Vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jonk_rej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser