Hyggelig familiedag! Gøy for minstemann på 1 år og de voksne. Amerikaekspressen var litt kjedelig... les mer
Kjempe fin dyrepark. Det er rent,pent og dyrene ser ut til å ha det veldig godt. Men hold dere... les mer
Overnatting i gapahuk, samt guide på kveld og morgen. En fantastisk opplevelse, vi aldri vil få igjen annet sted. Privat omvisning med tett og tilpasset kontakt med dyrene. Alle er superfornøyd. Takk for opplevelsen.
Kjempeflott Park for hele familien. Vi kjørte både safaribil og toget og fikk opplevelser vi aldri vil glemme. Bjørnene kom helt opp på vinduene våre og giraffene kom og snuste i nakken vår og hilste på. SÅ moro! Hadde heller aldri trodd at det var mulig å komme SÅ nær geopard og leopard. Mange fine dyr, alle fikk sett og opplevd noe vi ikke hadde før. 10åringen syns også det var fint at parken viste hvilke utfordringer dyrene kan ha. Gøy for store og små og fin gavebutikk.
Veldig flott og velholdt dyrepark. Fint laget til med gangbroer som gjør at du kommer nært på dyrene. Eget område med små apekatter som du kan gå inn til. Anbefaler å booke en kombi billett til både jeepsafari og togtur gjennom Nord-Amerika. Flinke og engasjerte guider. Kommer gjerne tilbake her ved en senere anledning.
Veldig trivelig dyrepark med et vidt spekter av dyr. Kommer også tett på mange dyr. Litt skuffet over togturen og safari bilen innad i parken. Anbefales for familier med barn over 3år 😊
Denne parken ble vi positivt overrasket over. Parken er kjempefin laget, og det er store området så dyrene får beveget seg på. Det var en ok inngangspris, men jeg anbefaler alle å kjøpe kombipakke med bilsafari og togsafari (da disse kjører helt forskjellige ruter). Synes det er merkelig at disse to ikke er inkludert i billetten i utgangspunktet, da det utgjør størsteparten av opplevelsen av parken. Det var kjølig og litt regn denne dagen, men de aller fleste dyrene var ute, og vi fikk se løveungene leke og løpe rundt. Mating av tigere er kun mandag og fredag, så vi var heldige som fikk dette med oss.
Et stort trekk var at det allerede var lavsesong 24. august, så alle kiosker var stengt (utenom en restaurant) Til tross for at det var 20 gjester i restauranten så tok det altså 50 (!) minutter å få maten vi hadde bestilt. Da vi konfronterte de bak disken fikk vi bare til svar at det var kø og at de jobbet så fort de kunne. Så jeg kan ikke forestille meg hvordan dette er på en travel dag. Det var også et dyrt måltid som ikke var spesielt velsmakende. Vær obs på mat til barna, pomfrites var sterkt krydret, det samme var hamburgeren til barn.
Heilt ok park. Bil safarien var kjekk. Og monkey island var kjekk. Det var veldig varmt denne dagen så dyra låg mykje i skyggen. Opplevelsen hadde nok blitt en da bedre på en litt kaldere dag