En spennende opplevelse å se dette fantastiske skipet på nært hold. Vi var der med to små barn (2... les mer
Veldig fin attraksjon å oppleve i Ebeltoft. Vi var der sent på dagen (halvannen time før stenging) og det var veldig fin tid. Var veldig få mennesker og vi fikk gå i fred. Utrolig gøy å få gå ombord og se inne i fregatten. Var også bra informert rundt på skipet om diverse rom og fun facts. Kan absolutt anbefale. Er også handikap-vennlig.
Barna vil elske dette fra første stund. Her kan man vandre rundt i skipet og ta innover seg hvordan livet var på havet i gamledager. Oppgaver for barn deles ut ved ankomst, så dette engasjerer underveis. Prisen er grei ift opplevelsen. Anbefales!
Siden jeg som ivrig modellbygger, er spesielt interessert i seilskuter, er besøk på Fregatten Jylland alltid veldig spennende. Her får jeg med meg alle de detaljene som er nødvendige for at modellen skal bli så lik originalen som mulig. Og... kjempegøy når de skyter med en av kanonene.
Utrolig spennende opplevelse, å få se hvordan man i eldre tider opplevde sjømannslivet.
Krigsfarøy i eldre tider krevde mye av mannskap kontra hvordan det er i dag. her får man innblikk i alt som skjedde ombord, fra matlaging til opphold og det daglige arbeidet. Man får se hvordan mannskap bodde og hvilke kår de levde under samt hva utstyr datiden fartøy var utrustet med. Alt er meget godt bevart
Absolutt verdt et besøk. Forteller historien for 150 år tilbake på en god måte. Ungen lærte mye av å ta rundturen der. Stort skip restaurert på en god måte, viser levesettet om bor på en autentisk måte.
Var på besøk der med barn på 6 år, siden vi er norske forsto barna dessverre ingenting av det guidene fortalte. Turen var interessant for oss voksne men det tok for lang tid for barna.