“Et kjært sted for alle som er glade i mat”
Anmeldelse av Cafe Moeslund

Cafe Moeslund
Vurdert som nr. 2 av 54 Restauranter i Ebeltoft
Prisklasse: USD 24 - USD 42
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 24. juli 2020

Elsker Café Moeslund og vi har fulgt opp restauranten siden den åpnet. Vi vender tilbake hit hver sommer, og servicen er som maten, skuffer aldri. Vi anbefaler stedet på det varmeste til alle reisende!

1  Takk, Keiswang

Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Vi blei hyggelig tatt imot og ønsket velkommen, og fikk meny. Liten men helt Ok. Vi fant noe som fristet. Mat smakte helt greit, men ikke noe mer enn det. Men vi blei godt tatt imot fra vi kom til vi dro.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 61kentr
Anmeldt 16. januar 2020 via mobile enheter

Vi har vært i Ebeltoft 5 somre på rad, og vi bare elsker dette stedet! Det er alltid ett av de første stedene vi drar til og det blir ofte flere besøk i løpet av ferien. Maten er nydelig. Mye er hjemmelaget og økologisk. Personlig og ypperlig service! Stedet tar ikke inn flere gjester enn de kan følge opp personlig! Ekteparet som driver Moeslund er kjempehyggelige og kan komme med mange gode tips til hva som er kjekt å gjøre i området.
Av mat er alt godt. Anbefaler særlig kveldsmenyen med toretter. Både fisk og kjøttretten er super, med hjemmelaget dessert til.
Anbefaler å booke bord på forhånd. Samme dag går som regel fint. Da blir du møtt av en hyggelig lapp når du kommer der det f.eks står «smukke Tommy» på ;-)

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, torhildp
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening og veldig god mat. Spiste fisk med grønnsaker, kyllingsalat og hjemmelaget is - god lunsj.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 831anjas
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Fantastisk god mat, nydelig anrettet med det lille ekstra! Mettende porsjoner, en fest for både mage og gane👌🏻

Personalet med tid til å se hver enkelt gjest og fikk oss alle til å føle oss mer som gjester i et hjem enn kunder på en restaurant.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, jorunb950

Reisende som så på Cafe Moeslund, så også på

Ebeltoft, Southdjurs Municipality

Har du vært i Cafe Moeslund? Del dine erfaringer!