Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kent S
Trondheim, Norge
Anmeldelse av Comwell Koge Strand
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. juli 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2019
Gæsteansvarlig G, administrationComwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. juli 2019
Mange tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tiden til at fortælle os om din oplevelse.

Selvfølgelig skal der være styr på de ting i baren, det vil vi tage til efterretning, der er en oplæring vi ikke har været gode nok til.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen hos os igen

Med venlig hilsen
        Indgang til Koege Guesthouse
        2.6 km fra Comwell Koge Strand
        Se flere hoteller i Køge
        Anmeldt 29. juni 2018

Dette var et merkelig hotell. Det ligger i utkanten av Køge og er stort.

Jeg parkerte sykkelen utenfor inngangen og ruslet inn for å sjekke inn. Det er et hotell med et slikt trendy forsøk på å dele respesjonen i to skranker, istedenfor en lang. I den ene stod en dame og snakket i telefonen, i den andre en som ba meg vente til telefonsnakkingen var over.

Etter en del venting, fikk jeg da sjekket inn. De har en garasje for sykler, lit plunder og heft å få tak i nøkkel, men greit.

Under innsjekk fikk jeg beskjed om at jeg måtte bestille bord om jeg ønsker å spise i restauranten. Jeg ba om å få reservert et bord, og fikk bekreftet at det var greit.

Når jeg noe senere ankommer restauranten venter jeg ganske lenge før den kelneren som også er ansvarlig for å ta imot gjester har tid til å hjelpe meg. Hun finner meg ikke på listen over de som har bestilt bord, og etter en henimot inkvisitorisk runde med tydelig oppgitthet over at de i resepsjonen faktisk tar imot bordbestillinger - de skal nemlig komme direkte til henne - ikke via resepsjonen - opplyser hun at det lar seg ordne. Måltidet var ikke noe å huske, og neppe bryet verd å gjenta.

Rommet var ganske stort. Det rare var at det var ingen skap aller hyller (med unntak av en svært liten hylle med en kurv). Badet hadde glassdør, og vann rant fra dusjen ut i resten av badet - og det var ikke sluken det laveste punktet.

Generelt - de vil så gjerne, men får det ikke helt til.

Dato for oppholdet: juni 2018
        • Reisetype: Reiste alene
          • Sovekvalitet
          • Rom
        1  Takk, Mortenha
        Gæsteansvarlig G, General Manager på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2018

Kære Mortenha,

Tak for din feedback på dit ophold hos os. 2 ud af 5 kan vi naturligvis ikke være tilfredse med og jeg kan også forstå, ud fra din anmeldelse, at vi ikke har levet helt op til dine forventninger. Den oplevelse du beskriver med hensyn til booking af bord i vores restaurant, er vi netop meget opmærksomme på og det er fint at du nævner det. Vi bestræber os på at give alle gæster den bedste oplevelse, også i vores restaurant. Det er ligeledes fint at du nævner vores garage, der gør det muligt at låse cykler inde. Det er korrekt at nogle af vores værelser har en minimalistisk indrettet garderobe, mens på andre værelser er mere opbevaringsplads.

Endnu en gang tak for din tilbagemelding og dine input. Det gør det langt nemmere for os, at blive ved med at arbejde på at blive bedre.

Tak og rigtig god dag.

Med venlig hilsen
        Chren Thomsen, Hotelchef

Anmeldt 1. november 2017 via mobile enheter

Som god hotellkunde forventer jeg mer av ett Comwellhotel. Simpel «motelstandard» på rommet. Dekker kun nødvendig behov, ikke 1 pute ekstra til sengen. Ingen bord til toalettsaker, den må stå på gulvet. Rommet ligger i Vestfløy som ligger utenfor hotellet forøvrig og må ha yttertøy for frokost etc.
        Restaurant er litt utrivelig med langbord og støy blir veldig merkbar når en reiser alene.
        Betjening i restaurant høyner score til 2 poeng. De er fleksible mtp tilpasset mat.
        Betjening i resepsjon er litt intetsigende og sjarmløs. Noe jeg husker fra tidligere opphold også. Nå ble dette siste besøk her.

Dato for oppholdet: november 2017
        Reisetype: Reiste på forretningsreise
        Takk, Gøril S
        Gæsteansvarlig G, administrativ på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2017

Kære Gøril,
        Tak for din feed tilbage vedrørende Værelset, ingen ekstra pude vi håndter straks og med hensyn til Ud af toiletartikler vil jeg gerne fortælle dig, at hylden i rummet ikke kan rumme meget. Vi tager højde for dette og tak for din opmærksomhed.
        Selvfølgelig er det vigtigt for os, med serviceindstillet og fleksibel service til vores gæster, så jeg er meget glad for at høre dig oplevet i restauranten.

Selvfølgelig er vi meget ked af, hvis vi ikke kan byde dig velkommen igen, men tak for din feed tilbage, da vi får det bedre at høre fra vores gæster, både ris og ros.
        Mange hilsner Mariah

Anmeldt 17. august 2017 via mobile enheter

Vi hadde et oppgradert dobbeltrom med havutsikt i 2.etasje. For dyrevenner var det utrolig hyggelig å nyte utsikten både morgen og kveld hvor storfe i alle aldre beitet med havet i bakgrunnen ! Hotellet holder meget bra standard hva gjelder rommet, morgenmaden og servicen. Som allergiker er teppegulv alltid en utfordring, og som ethvert hotell bør vurdere å skifte ut.

Dato for oppholdet: august 2017
        Takk, janegila2015
        Gæsteansvarlig G, adm på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2017

Takk så mye for den flotte anmeldelsen.
        Nydelig å høre i de verdsatte omgivelsene, vi er også veldig glade for det.
        Håper å se deg igjen med oss. Mange hilsener Mariah

Anmeldt 11. juni 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger landlig til ved stranden med utsikt til havet og landlig grøntområde med beitende kuer. Vi bestilte og kom sent og hotellet hadde ikke noen vanlige ledige rom så vi ble oppgradert gratis til en suite med stor balkong og boblebad. Sengen var veldig god og kan absolutt anbefales ved vond rygg. Vannkoker og diverse kaffe/te på rommet og en TV i hvert av rommene. God frokost, litt lite og velge mellom, men de hadde noe for alle, bra utvalg av smoothie, men kunne godt hatt mer frukt og utvalg for vegetarianere. Mange parkeringplasser utenfor hotellet og lett å finne frem.

Dato for oppholdet: juni 2017
        Takk, aase312
        Gæsteansvarlig G, Manager på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2017

Kære Aase
        Tak for din anmeldelse. Håber på vi for mulighed for at byde dig velkommen en anden gang.
        Venlig hilsen
        Chren

Anmeldt 7. oktober 2016 via mobile enheter

Var her på 2 anledninger i sept/okt på kurs. Bra mat på resuranten, med godt drikke. Bra fassiliteter på konferanselokalene. Mye god pausemat. Det eneste jeg ikke var fornøyd med var luftkvaliteten på rommene. Det gikk greit der det var mulig å åpbe vinduet, men der det kun var mulig å åpne verandadøren var det verre.

Dato for oppholdet: oktober 2016
        Reisetype: Reiste på forretningsreise
        Takk, Vestlandslefsa
        Gæsteansvarlig G, Gæsteansvarlig på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2016

Tak for din feedback

Vi er glade for at i har nydt jeres ophold på Comwell Køge Strand.
        De fine ord om maden vil jeg give videre til køkkenet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen næste gang
        Kenni