Dette var et merkelig hotell. Det ligger i utkanten av Køge og er stort.
Jeg parkerte sykkelen utenfor inngangen og ruslet inn for å sjekke inn. Det er et hotell med et slikt trendy forsøk på å dele respesjonen i to skranker, istedenfor en lang. I den ene stod en dame og snakket i telefonen, i den andre en som ba meg vente til telefonsnakkingen var over.
Etter en del venting, fikk jeg da sjekket inn. De har en garasje for sykler, lit plunder og heft å få tak i nøkkel, men greit.
Under innsjekk fikk jeg beskjed om at jeg måtte bestille bord om jeg ønsker å spise i restauranten. Jeg ba om å få reservert et bord, og fikk bekreftet at det var greit.
Når jeg noe senere ankommer restauranten venter jeg ganske lenge før den kelneren som også er ansvarlig for å ta imot gjester har tid til å hjelpe meg. Hun finner meg ikke på listen over de som har bestilt bord, og etter en henimot inkvisitorisk runde med tydelig oppgitthet over at de i resepsjonen faktisk tar imot bordbestillinger - de skal nemlig komme direkte til henne - ikke via resepsjonen - opplyser hun at det lar seg ordne. Måltidet var ikke noe å huske, og neppe bryet verd å gjenta.
Rommet var ganske stort. Det rare var at det var ingen skap aller hyller (med unntak av en svært liten hylle med en kurv). Badet hadde glassdør, og vann rant fra dusjen ut i resten av badet - og det var ikke sluken det laveste punktet.
Generelt - de vil så gjerne, men får det ikke helt til.