Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
FindHotel
USD 131
USD 120
Vis tilbud
Hotels.com
Travelocity
Trip.comUSD 131
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (259)
Filtrer anmeldelser
259 resultater
Vurdering fra reisende
43
102
68
29
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
43
102
68
29
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 259 anmeldelser
Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Valgte hotellet for gjennomreise på ferie. Gode senger, men laaaaangt å gå til rommet. Manglende aircondition ga svært dårlig søvn. Det var skjeldent det var varmt i Danmark var forklaringen...
Frokoste litt skuffende, kom kl 9 til frokost, og da var det veldig uappetittelig...burde ryddet i maten...
Elles har Danmarksturen vert perfekt!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, reidunb2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ComwellKoegeStrand, adm på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2019
Google-oversetting

Tak for din anmeldelse
Vi har ikke aircon og det fremgår også af alle bookingsider og på vores egen hjemmeside, så vi gør alt hvad vi kan for at vores gæster ved det. Når det er sagt, så er det sjældent der er så varmt at det er en mangel, men selvfølgelig kunne det være dejligt på de meget varme dage.
Jeg er ked af at høre morgenmaden ikke levede op til dine forventninger, vi vil altid gerne høre fra vores gæster hvad de har manglet hos os, da vi hele tiden gerne vil blive bedre.
Med venlig hilsen
Mariah
Comwell Køge Strand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019

Jeg har nå overnattet på dette hotellet 3 ganger. De to første gangene var i forbindelse med en tur nedover til Europa og jeg trengte et sted å overnatte i nærheten av Tesla supercharger. Jeg var meget fornøyd både på turen nedover og tilbake til Norge.
Når vi nå skulle til København denne sommeren valgte vi dette hotellet pga beliggenheten. Men jeg ble positivt overrasket over at jeg kunne lade min Tesla på hotellet, noe som gjorde oppholdet mye lettere.
Betjeningen var serviceinnstilte.
Vil bemerke at det ikke var aircondition på rommet, slik at det ble meget varmt der når det var mye sol.
Ellers var det rent og pent der.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Per-Martin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mariah661266, adm på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2019
Google-oversetting

Mange tak for din anmeldelse af os, det sætter vi meget stor pris på.
Dejligt vi kunne hjælpe dig med bilen.
Vi har rigtigt nok haft nogle meget varme dage, hvor AC kunne være rart, men det er få dage på året vi oplever værelserne er varme.
Jeg håber meget vi får mulighed for at byde dig velkommen hos os igen
Med venlig hilsen
Mariah
Comwell Køge Strand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Font Hotel med fin beliggenhet. Blid betjening. Mangler en god drinkmeny. Spesielt når bartenderen er helt uerfaren. Man serverer ikke konjakk i Wiskyglass. Og spør om du vil ha is i konjakken. Gi gutten bedre opplæring. Han er meget hyggelig og blid.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kents405
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gæsteansvarlig G, administration på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2019
Google-oversetting

Mange tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tiden til at fortælle os om din oplevelse.

Selvfølgelig skal der være styr på de ting i baren, det vil vi tage til efterretning, der er en oplæring vi ikke har været gode nok til.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen hos os igen

Med venlig hilsen
Mariah
Comwell Køge Strand

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2018

Dette var et merkelig hotell. Det ligger i utkanten av Køge og er stort.

Jeg parkerte sykkelen utenfor inngangen og ruslet inn for å sjekke inn. Det er et hotell med et slikt trendy forsøk på å dele respesjonen i to skranker, istedenfor en lang. I den ene stod en dame og snakket i telefonen, i den andre en som ba meg vente til telefonsnakkingen var over.

Etter en del venting, fikk jeg da sjekket inn. De har en garasje for sykler, lit plunder og heft å få tak i nøkkel, men greit.

Under innsjekk fikk jeg beskjed om at jeg måtte bestille bord om jeg ønsker å spise i restauranten. Jeg ba om å få reservert et bord, og fikk bekreftet at det var greit.

Når jeg noe senere ankommer restauranten venter jeg ganske lenge før den kelneren som også er ansvarlig for å ta imot gjester har tid til å hjelpe meg. Hun finner meg ikke på listen over de som har bestilt bord, og etter en henimot inkvisitorisk runde med tydelig oppgitthet over at de i resepsjonen faktisk tar imot bordbestillinger - de skal nemlig komme direkte til henne - ikke via resepsjonen - opplyser hun at det lar seg ordne. Måltidet var ikke noe å huske, og neppe bryet verd å gjenta.

Rommet var ganske stort. Det rare var at det var ingen skap aller hyller (med unntak av en svært liten hylle med en kurv). Badet hadde glassdør, og vann rant fra dusjen ut i resten av badet - og det var ikke sluken det laveste punktet.

Generelt - de vil så gjerne, men får det ikke helt til.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Mortenha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gæsteansvarlig G, General Manager på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2018
Google-oversetting

Kære Mortenha,

Tak for din feedback på dit ophold hos os. 2 ud af 5 kan vi naturligvis ikke være tilfredse med og jeg kan også forstå, ud fra din anmeldelse, at vi ikke har levet helt op til dine forventninger. Den oplevelse du beskriver med hensyn til booking af bord i vores restaurant, er vi netop meget opmærksomme på og det er fint at du nævner det. Vi bestræber os på at give alle gæster den bedste oplevelse, også i vores restaurant. Det er ligeledes fint at du nævner vores garage, der gør det muligt at låse cykler inde. Det er korrekt at nogle af vores værelser har en minimalistisk indrettet garderobe, mens på andre værelser er mere opbevaringsplads.

Endnu en gang tak for din tilbagemelding og dine input. Det gør det langt nemmere for os, at blive ved med at arbejde på at blive bedre.

Tak og rigtig god dag.


Med venlig hilsen
Chren Thomsen, Hotelchef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2017 via mobile enheter

Som god hotellkunde forventer jeg mer av ett Comwellhotel. Simpel «motelstandard» på rommet. Dekker kun nødvendig behov, ikke 1 pute ekstra til sengen. Ingen bord til toalettsaker, den må stå på gulvet. Rommet ligger i Vestfløy som ligger utenfor hotellet forøvrig og må ha yttertøy for frokost etc.
Restaurant er litt utrivelig med langbord og støy blir veldig merkbar når en reiser alene.
Betjening i restaurant høyner score til 2 poeng. De er fleksible mtp tilpasset mat.
Betjening i resepsjon er litt intetsigende og sjarmløs. Noe jeg husker fra tidligere opphold også. Nå ble dette siste besøk her.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Gøril S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Gæsteansvarlig G, administrativ på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2017
Google-oversetting

Kære Gøril,
Tak for din feed tilbage vedrørende Værelset, ingen ekstra pude vi håndter straks og med hensyn til Ud af toiletartikler vil jeg gerne fortælle dig, at hylden i rummet ikke kan rumme meget. Vi tager højde for dette og tak for din opmærksomhed.
Selvfølgelig er det vigtigt for os, med serviceindstillet og fleksibel service til vores gæster, så jeg er meget glad for at høre dig oplevet i restauranten.

Selvfølgelig er vi meget ked af, hvis vi ikke kan byde dig velkommen igen, men tak for din feed tilbage, da vi får det bedre at høre fra vores gæster, både ris og ros.
Mange hilsner Mariah

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser