Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
        2.6 km fra Comwell Koge Strand
        Se flere hoteller i Køge
        Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

MISFORNØYD GJEST
        Ankommer hotellet og gleder oss til et opphold der. Vi får et fint rom med utsikt ut over sjøen, men når jeg låser meg inn, går inn på rommet er det bebodd og fult av private effekter. Jeg går den lange veien tilbake til resepsjonen med mine kofferter og spør om jeg kan få navnet på de vi skal bo sammen med.

De beklager og jeg får et nytt rom. Jeg ber om og bedre rom. Comwell Køge Strand gir meg et nytt og dårligere rom og standard ut mot veien med veistøy og helt uten utsikt.

Å gå inn på et hotellrom hvor andre gjester bor i disse Koronatider var ubehagelig. Trolig første og siste gang jeg bor her !

Dato for oppholdet: juni 2021
        Takk, Lars E
        Gæsteansvarlig Gæsteansvarlig, General Manager på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2021

Tak for din feed back til os
        Jeg beklager selvfølgelig meget fejlen, at i blev givet et værelse der var optaget.
        Havde i bestilt værelse mod vandet og ikke fik det, må i endelig kontakte mig/os, for det skal i selvfølgelig ikke betale for.
        De bedste hilsner

Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger i gåavstand fra sentrum av Køge, fin beliggenhet nær flott strand. Hyggelig uteområde. Veldig hyggelig personal i resepsjonen. Middag på hotellet er Ok men en svakhet at en begrenset buffetmeny er lik hver dag. Anbefaler å spise i havnen/byen. Gode rutiner på plass mtp covid-19, føltes trygt å bo der.

Dato for oppholdet: august 2020
        Takk, Balbergramp
        Gæsteansvarlig Gæsteansvarlig, General Manager på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Mange tak for din fine anmeldelse.
        Vi vil jo meget gerne at vores gæster har lyst til at spise hos os. Vi gør os umage med at ramme en bred smag med fokus på bæredygtighed og min 50% økologi. Fokus på at 80% af maden er grønt og 20% kød og fisk.
        Jeg vil meget gerne høre fra dig, hvad du manglede eller kunne have ønsket dig anderledes til middagen.
        Håber at kunne byde jer velkommen tilbage hos os

Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Valgte hotellet for gjennomreise på ferie. Gode senger, men laaaaangt å gå til rommet. Manglende aircondition ga svært dårlig søvn. Det var skjeldent det var varmt i Danmark var forklaringen... 😳
        Frokoste litt skuffende, kom kl 9 til frokost, og da var det veldig uappetittelig...burde ryddet i maten...
        Elles har Danmarksturen vert perfekt!🇩🇰

Dato for oppholdet: august 2019
        Takk, reidunb2013
        ComwellKoegeStrand, adm på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2019

Tak for din anmeldelse
        Vi har ikke aircon og det fremgår også af alle bookingsider og på vores egen hjemmeside, så vi gør alt hvad vi kan for at vores gæster ved det. Når det er sagt, så er det sjældent der er så varmt at det er en mangel, men selvfølgelig kunne det være dejligt på de meget varme dage.
        Jeg er ked af at høre morgenmaden ikke levede op til dine forventninger, vi vil altid gerne høre fra vores gæster hvad de har manglet hos os, da vi hele tiden gerne vil blive bedre.

Anmeldt 27. juli 2019

Jeg har nå overnattet på dette hotellet 3 ganger. De to første gangene var i forbindelse med en tur nedover til Europa og jeg trengte et sted å overnatte i nærheten av Tesla supercharger. Jeg var meget fornøyd både på turen nedover og tilbake til Norge.
        Når vi nå skulle til København denne sommeren valgte vi dette hotellet pga beliggenheten. Men jeg ble positivt overrasket over at jeg kunne lade min Tesla på hotellet, noe som gjorde oppholdet mye lettere.
        Betjeningen var serviceinnstilte.
        Vil bemerke at det ikke var aircondition på rommet, slik at det ble meget varmt der når det var mye sol.
        Ellers var det rent og pent der.

Dato for oppholdet: juli 2019
        • Reisetype: Reiste som et par
          • Sovekvalitet
        Takk, Per-Martin H
        Mariah661266, adm på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2019

Mange tak for din anmeldelse af os, det sætter vi meget stor pris på.
        Dejligt vi kunne hjælpe dig med bilen.
        Vi har rigtigt nok haft nogle meget varme dage, hvor AC kunne være rart, men det er få dage på året vi oplever værelserne er varme.
        Jeg håber meget vi får mulighed for at byde dig velkommen hos os igen

Anmeldt 2. juli 2019 via mobile enheter

Font Hotel med fin beliggenhet. Blid betjening. Mangler en god drinkmeny. Spesielt når bartenderen er helt uerfaren. Man serverer ikke konjakk i Wiskyglass. Og spør om du vil ha is i konjakken. Gi gutten bedre opplæring. Han er meget hyggelig og blid.

Dato for oppholdet: juli 2019
        1  Takk, Kent S
        Gæsteansvarlig G, administration på Comwell Koge Strand, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2019

Mange tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tiden til at fortælle os om din oplevelse.

Selvfølgelig skal der være styr på de ting i baren, det vil vi tage til efterretning, der er en oplæring vi ikke har været gode nok til.

Vi håber at få fornøjelsen af at byde dig velkommen hos os igen