Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra!”

Ristorante Pizzeria Italia
Vurdert som nr. 2 av 35 Restauranter i Ringkøbing
Prisklasse: USD 24 - USD 32
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig pizza, behagelig atmosfære og rimelige priser! Anbefales! Rask servering og hyggelig betjening!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, kimi_1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (364)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 364 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Perfekt pizza.. om jeg skal trekke ned for noe så må det være kniven som ikke klarte å kutte den perfekte sprø bunnen.
Tips: kutt pizza på kjøkkenet før servering

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, thomasriise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Var en storfamilie med 7 barn og 8voksne som kom uanmeldt til restauranten.
Det var fult inne i restauranten men servitøren var rask med å innrette oss i hagen. Meget fin stemning. Rask servering og maten,drikke var både meget god og mye av. Ble servert alt fra biff,pizza og pasta!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, geirovej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2017 via mobile enheter

Hyggelig service, god mat og det eneste restaurant i Ringkøbing som tar i mot gjester etter kl. 20:30

Dato for besøk: juli 2017
Takk, P4806YUannel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2016

Vi droppet inn en tirsdag tidlig kveld.
Nesten full restaurant, men heldigvis et to-mannsbord ledig.
Vi valgte to forskjellige tre-rettere, og en karaffel husets rødvin.
Rask servering, oppmerksom betjening, og meget god mat.
Perfekt medium stekt kjøtt.

Dato for besøk: august 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bjørnar O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ristorante Pizzeria Italia, så også på

 
Ringkøbing, West Jutland
Ringkøbing, West Jutland
 

Har du vært i Ristorante Pizzeria Italia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.