Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 200
Expedia.comUSD 200
Hotels.comUSD 200
TravelocityUSD 200
TripadvisorUSD 200
Vio.com
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Ikke noen informasjon om når vi skulle sjekke ut,.. vanligvis er det 12:00 på alle hoteller vi har vært på. Her måtte vi sjekke ut 10:30.... vi måtte betale 1000.- norske kroner ekstra for vi var litt for sene. Dette var smålig og velger å ikke komme tilbake hit. Vi har en stor vennegruppe internt... hvor vi deler anbefalte steder.. dette hotellet kommer dessverre ikke inn her.
Frokost var ok, men manglet en god del
Kaffen var god

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, 497olavm
Camilla J, Gæsteansvarlig på Fjordgaarden - Hotel - Kurbad - Restaurant - Konferencer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2019

Hej med jer.

Jeg er ked af i ikke har information omkring hvornår i skulle tjekke ud.
På værelserne står der alt information i har behov for at vide, og receptionen er bemandet 24 timer i døgnet.
På de fleste danske hoteller er det omkring klokken 11.

Grundet den ekstra betaling i skulle give var at i først tjekkede ud klokken 14.00 det vil siger ca. 4 timer efter egentlig ud tjek, og vi derfor ikke kunne sælge værelset igen.
Vi har endda giver jer værelserne helt til klokken 12.00, uden beregning.

Jeg beklager at i synes dette ikke har været som i havde forventet.

Vi ønsker jer en dejlig sommer.

Venlig hilsen
Camilla Josefsen/ Hotel Fjordgården

Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

Har bodd på dette hotellet mange ganger, siden det er et hotell som er i bruk som senter for et stort og kjent veteranbilløp, Ringkøbingløbet, hvor vi har deltatt mange ganger og da også bodd på hotellet. Vi har også bodd her i andre sammenhenger flere ganger gjennom årene, og har alltid vært godt fornøyd. Denne gangen var vi ekstra heldige og fikk et nyoppusset rom med lekkert badeværelse. Og frokosten er som man kan vente det i Danmark, rikholdig og velsmakende!

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, beolsen
Camilla J, Gæsteansvarlig på Fjordgaarden - Hotel - Kurbad - Restaurant - Konferencer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mai 2019

Hej

Hvor er det dejligt at i bliver ved at komme her.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen her til sommer, hvor Ringkøbingløbet igen bliver holdt her.

Indtil næste gang, må i have det godt.

God sommer.

Venlig hilsen
Hotel Fjordgården

Anmeldt 23. juli 2018

Dette hotellet ligger 300-400 meter fra hovedgaten i Ringkøbing. Gode rom, Flott svømmebasseng, svært god frokost og en bra restaurant. Hotellet har egne rom dersom du har med deg hund. Service får en ny dimensjon, utmerket +.

Romtips: Meld fra hvis du har med deg hund, så får du utmerket rom.
Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Petter B
Camilla J, Gæsteansvarlig på Fjordgaarden - Hotel - Kurbad - Restaurant - Konferencer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Hej Petter
Tusinde tak for denne fine anmeldelse.
Det er så skønt at i har haft det godt her, og at vi har gjort vores arbejde godt.
Vi sætter stor pris på denne anmeldelse.
Igen mange tak og god sommer fortsat.
Med venlig hilsen
Hotel Fjordgaarden

Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk velkomst. Betjeningen var meget villig til å gjøre oppholdet bra for oss. Rommet var plettfritt.
Badet var stort, rent og pent !
Et meget hyggelig lite sted å besøke.
Her kan man fint legge familie,og eller kjærsteturen.
Det er 5 minutter mellom total stillhet med rolige kafeer, restauranter ,havnen og andre veien er "barneland" med leker å opplegg for alle di små.
Og hundene kan man også trygt ta med :)

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Lise Mari H

Hej Lise
Tusinde tak fro denne virkelig fine anmeldelse, det er vi utroligt glade for.
Dejligt at i nyder at være her og vi håber at i kommer igen.
Tak for dette igen og hav en dejlig sommer fortsat.
Med venlig hilsen
Hotel Fjordgaarden

Anmeldt 18. juli 2017

Vi fikk oppgradert til rom med terrasse. Det kan anbefales.hyggelig betjening, men en bør sjekke om rommet er godt rengjort på forhånd. Stor frokostsal med bra utvalg. Kort vei inn til sentrum. Mye barnefamilier.

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, jippi j