Footprints541357
    6.3 km fra Danland Feriecenter i Sondervig
    6.6 km fra Danland Feriecenter i Sondervig
    Se flere hoteller i Ringkøbing
    Anmeldt 26. juli 2018

Markedsføringen leverer ikke hva den lover! Ikke reis hit! Vi kom for å være der 5 dager, to voksne og et barn på 7 år. Dette er et rimelig sted, men burde ikke kostet mer enn 10% av faktisk pris. Kanskje hele stedet burde vært stengt av for total renovasjon. Uteområder ved leiligheter virker ikke trygge, følte vi bodde på en parkeringsplass, samt leke områder i svært dårlig stand. Vi spurte om annet alternativ eller noe kompensasjon, men det fikk vi ikke. Skulle være der 5 netter, ble kun en natt før vi dro derfra. Aldri igjen Danland! Dette er ikke bra.

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, runeholstj
    Anmeldt 17. juli 2017 via mobile enheter

Vi var på den delen som heter Klitten, og hadde leilighet i hovedbygget. Senteret er helt ok, greie leiligheter. Men vi savnet en mer koselig atmosfære. Det ble litt lukket og litt rufsete. Dårlig renhold, men de ordnet raskt da vi sa fra.

Stranden og området er helt supert. Deilige, hvite strender. Flott å bade, surfe, jogge, sykle og gå tur. Det er en del restauranter i området, men det bærer preg av turistene. Savnet det autentiske danske. Neste gang leier vi nok heller et feriehus litt utenfor de store senterområdene.

Dato for oppholdet: juli 2017
    Takk, kjerstima
    Anmeldt 25. juli 2016 via mobile enheter

Flott feriested vest for Ringkøping. Feriesenteret ligger på vestkysten med fantastisk strand og pent tilrettelagt for feriegjester. Her finnes alt man trenger av butikker. Eget badeland (enkelt) og lekeaktiviteter om været skulle være dårlig. Ca 1 time og 15 minutter til Legoland og Divskud Zoo.

Dato for oppholdet: juli 2016
    Takk, frodea806
    Anmeldt 24. juli 2015 via mobile enheter

En OK uke på leilighet i Danland Søndervig. Helt OK standard til OK priser. Pass på å bestille ikke røyker, vi havnet på røyker. Badeland inkludert i prisen, skitne garderober i badeland. Overall karakter 3+

Dato for oppholdet: juli 2015
    Takk, Hans L
    Anmeldt 9. august 2014

Stedet Søndervig er en fantastisk plass med flotte strender og et yrende folkeliv.
    Danland derimot har stor variasjon i leilighetene.
    Vår var ren og fin men kunne trengt litt oppussing.
    Badelandet var akkurat passe stort for våre to barn på 3 og 5 år, men også dette bærer preg av alderen.
    Det som derimot var det største problemet var mangel på sikkerhetspersonalet og et par av kveldene var feststøyen fra andre leiligheter på området og fra utestedene rundt så høy at det var umulig å få sove.
    Flere andre gjester var ute å kjeftet flere ganger frem til klokka var mellom 3 og 4 på natta. Heldigvis har vi barn med godt sovehjerte selv om meg og min fru kunne trengt litt mer søvn :)
    Det positive er personalet som var utrolig imøtekommende, hyggelige og behjelpelige. Leilighetene var ganske rimelige så derfor må man helt klart godta noen småting.
    Til avslutning vil jeg si et ok opphold på en ok plass med litt for lite søvn så vi kommer nok sikkert til å prøve en ny plass neste gang.

Romtips: Velg rom med hems. disse ligger i 2 etg. og er nok gjennomsnittlig i litt bedre stand enn de andre på området
    Dato for oppholdet: august 2014
    Takk, OleLyngdal