Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (315)
Filtrer anmeldelser
315 resultater
Vurdering fra reisende
87
96
69
39
24
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
87
96
69
39
24
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 315 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Hei!
Vi ankom hotellet på ettermiddagen og fikk ett veldig dårlig rom....
Måtte ned og si ifra og etter litt diskusjon fikk vi ett nytt rom..
Bedre men med en stol til to personer
Orker ikke klage mer
Så går vi ned for og spise middag .....
Da er restauranten stengt.....
Ingen informasjon i forkant om dette..
Hvordan skal dette hotellet overleve??
Er det frokost i morgen?

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, aj100661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Peter K, Direktør på Quality Hotel Hoeje Taastrup, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018
Google-oversetting

Kære aj100661
Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig ked af at vi ikke kunne leve op til jeres forventning og i derfor ikke kunne nyde jeres ophold hos os. Vi er i gang med en totalrenovering af værelserne og er færdig med de første 50 værelser. Hvad restauranten angår er der tydelig skiltning på hotellet, med åbningstider. Vi vil tage jeres kommentarer til efterretning og sørger for at receptionen gør opmerksom på restaurantens åbningstider.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mars 2018

Fine rom , stiile med mange gode puter og myk seng. God nattesøvn er viktig så man kan gjøre en god jobb. Personalet er til å stole på for jeg glemte igjen en verdifull gjenstand og den ble funnet og levert tilbake til meg.

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, RVeum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mars 2018 via mobile enheter

Hotellet er den siste tiden renovert fra topp til tå, og fremstår som ett moderne hotell. Maten i restauranten er ok, ikke noe mere enn det. Savner noen enkle retter til en fornuftig pris her. Servicen er som regel meget upersonlig, noe som trekker meget ned på resultatet. Det er ikke alle rom som har kjøleskap til drikke selvom de er i samme romkategori, har du flaks, har rommet ditt kjøleskap.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Tore L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2017

Trenger oppussing av rommene. Smale senger eldgammelt og slitent bad. Hadde ikke lyst til å bruke det.
Liten meny, dårlig hamburger.
Her må Choice ta grep hotellet Står ikke i stil til resten av kjeden.

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, Jens G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ronni G, Direktør på Quality Hotel Hoeje Taastrup, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2017
Google-oversetting

Tusinde tak for din tilbagemelding !

Vi arbejder hele tiden på at forbedre os selv og er glade for at modtage din feedback på, hvad vi kan gøre for at gøre det endnu mere sandsynligt, at du anbefaler os i fremtiden.

Quality Hotel Høje Taastrup er i fuld gang med en gennemgribende renovering af hele hotellet. I sommer 2015 blev hotellets konferenceområder total renoveret. I 1. kvartal 2016 åbnede vi vores helt nye restaurant og hotellets store lobby er blevet forvandlet til et atmosfærefyldt strøg med lobbybar og små hyggelige oaser. I foråret 2017 opgraderede og fuld renoverede vi 33 værelser, inkl. badeværelser –så nu er det muligt at bestille vores helt nye de-luxe værelser eller nye suiter. Senere i primo 2018 speeder vi yderligere processen op -og den 1. marts 2018 åbner vi yderligere 17 ny renoverede værelser.

Langt de fleste af vore gæster er i følge vores daglige tilfredshedsmålinger, enten tilfredse eller meget tilfredse med hotellets menuudvalg i restauranten. Ikke mindst at vi har 4 forskellige hjemmelavede burgere at vælge imellem.

Endnu engang tak for din feedback, vi lytter til vores gæster –og vi forsøger løbende at udvikle hotellet og vores services, så vi også i fremtiden, vil være et naturligt valg for området hotel og konferencegæster.

Mange hilsner
Ronni Guldbrandsen
Direltør
Quality Hotel Høje Taastrup

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2017

Jeg hadde en overnatting på reise gjennom København. Det var stort rom, god seng og grei parkering. OK service, som man skal få. Frokosten var middels. Jeg visste hva jeg gikk til har vært her for et par år siden, det har ikke forandret seg.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, JensPetterStrommen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ronni G, Direktør på Quality Hotel Hoeje Taastrup, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2017
Google-oversetting

Tusinde tak for din tilbagemelding !

Det glæder os, at du havde et godt ophold hos os -og vi ser frem til igen, at kunne byde velkommen på hotellet, næste gang du har behov for hotelophold eller konferencefaciliteter her i Høje Taastrup.Vi arbejder hele tiden på at forbedre os selv, og
I september 2017, ændre vi vores morgenmadsprogram, til et nyt og spændende sortiment, hvor stort set alt er økologisk og der vil være gode valgmuligheder for gæster med fødevare allergi.

Vi er meget glade for at modtage din konstruktive feedback.
Vi vil bruge dine kommentarer, som nyttige og motiverende input i hotellets fremadrettede og positive udvikling.


Mange hilsner
Ronni Guldbrandsen
Direktør
Quality Hotel Høje Taastrup

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser