Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (87)
Filtrer anmeldelser
87 resultater
Vurdering fra reisende
42
33
11
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
42
33
11
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 87 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Veldig flotte fasiliteter (kjøkken, toaletter og baderom) - rent, pent og nytt. Kjekt med badebasseng. Rent område og store teltplasser.
Nærhet til dagligvarebutikk.

Kunne med fordel vært flere vaskemaskiner og tørketromler.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, stavanger78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Om du er tidlig ute, kan du velge nøyaktig den form for overnatting som passer deg; telt, campingvogn, hytte, glamping eller leilighet.

Uansett valg, har du og barne uante muligheter for aktiviteter i området. Oppvarmet badebasseng, hoppepute, minigolf, curling m.m.

Ferietunet ligger i gangavstand til alt. Spar-butikken som også er søndagsåpen, Restauranten Gløyp, badestrand m.m.

Om du har lyst på noe å spise, serveres det buffet hver ettermiddag. Den var rett og slett nydelig og anbefales.

Veldig flott plass og et godt tilbud under oppholdet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Var her med 3 familiar og leigde 3 hytter. 2 ved elva og ein inne på plassen. Veldig service innstilte personale, flotte hytter, topp utområdet, stort basseng og butikk på plassen. Hyttene var med aircondition noko som var topp for tempraturen var på over 30 grader. God plass, reint og fint uteområdet. Det at Mikkelparken ligg rett over vegen er kjempebra, treng ikkje bruke bil. Gocart og butikkar rett i nærheten.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inga M, Driftsleiar på Mikkelparken Ferietun, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding! Me er veldig glade for at de har hatt eit fint opphald. Velkomen attende :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019

4 voksne og 4 barn hadde en hytte. God plass til reiseseng på rommene og ellers det man trengte. Nærhet til både leikeplass og basseng gjorde dette til noen kjekke dager for både store og små i de timene vi ikke var i Mikkelparken.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, idjr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2019

Vi hadde et fint opphold på Mikkelparken ferietun. Veldig hyggelige og serviceinnstilte folk som jobber her. Flott beliggenhet i vakker natur og kort vei til Mikkelparken. Det som trakk ned var dårlige madrasser i hytten, dårlig renhold, dårlig wifi nett, dårlig innstilt parabol der kanalene delvis var inne, samme meny på middagsbuffeten hver dag.

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Kurtenst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser