For en plass og for en fantastisk service. Alt var perfekt. Nydelige hytter, nydelig fellesrom og flotte dusj muligheter der alt var nytt. En meget positiv overraskelse og dette skal brukes en annen gang
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Her er det god plass til hver bil, mulighet til å forhåndsbooke på nettet, stor TV i det ene fellesrom, veldig bra lekeplass, fine nyoppussede servicebygg, jevnlig rengjøring og ikke minst: OPPVASK MASKIN som vasker rent på 5 min. Gratis!!
Dusj poletter var også inkludert. Bare å hente i resepsjon...
Vi ringte på forhånd ang overnatting med bo-bil, de opplyste at det var full pågang men at de ikke hadde sagt nei til noen i hele sommer. Vi kjørte fra Kristiansand og kom frem, og fikk en super plass. Innehaver kom bort til oss, og slo av en prat, og kunne fortelle lokale historier om campingplassen. Supre sanitæranlegg, og super service. Anbefales på det sterkeste.
God service, raske til å fikse ødelagt varmeovnen i hytten. Helt ok hytte for en natt. Vi kommer gjerne igjen ved en senere anledning. Kort vei til resturant besøk. Hundevennlig plass. Været kunne ingen gjøre noe med
Vi bodde på camping hytter. Enkel standard med liten kjøkkenbenk, alt du trenger. Rent. Toalettanlegget var modernisert og rent. Fin lekeplass for barna. Litt dyrt, syntes jeg. Veldig fin utsikt fra noen av hyttene.
Fin familiecamping med greie fasiliteter for ferske bobilturister. Bra at vi kunne kjøpe varm mat på campingplassen, pizzaen var god. Nærhet til en særdeles innholdsrik Spar nærbutikk var bra. Det var også kjekt med et kaldt bad i havna. Savnet knagger til å henge opp håndkle og klær i dusjen.