Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt for små barn”
Anmeldelse av Mikkelparken

Mikkelparken
Vurdert som nr. 2 av 3 ting å gjøre i Kinsarvik
Fortreffelighetsbevis
Flere attraksjonsdetaljer
Attraksjonsdetaljer
Anbefalt lengde på besøk: Mer enn 3 timer
Eierbeskrivelse: Mikkelparken er den ideelle staden for barnefamiliar. Her kan born og vaksne boltra seg blant mange spanande aktivitetar. Ynskjer du deg leik og moro i badebasseng, eller fart og spenning i vassklia.
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

En super plass for barn under 7 år. Masse spennende attraksjoner og flott badeanlegg. Jeg burde egentlig trukket ned karakteren for den dårlige maten. Kun burgere, pølser og pizza av heller dårlig kvalitet. Men resten var supert.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Geir H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (66)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Filtrer

48 av 66 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Mikkelparken er ein liten og triveleg park. 6-åringen kan gå dit han vil sjølv og klare å finne oss igjen. 4-åringen kan prøve det meste av aktiviteter, noko med litt hjelp. 9-åringen var litt fort lei i år. Litt minus for mykje rot og lite vasking på do. Mikkel og Mikkeline får skryt for å ta seg god tid og gje alle som vil klem etter showet sitt. Lite kø og rolig stemning. Men ein kan bli litt sprø av musikken som blir spelt om og om igjen rundt i parken ...

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Berremeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Mikkelparken er en perfekt familiepark for småbarnsfamilier. Her finner du ikke fancy karuseller eller rollercoastere, men heller små radiobiler, tog med underholdning og et lite badeland med dybder fra 40 cm, 80 og 110 cm.
Passer best for familier med barn mellom 2-7 år.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, ferdemann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Mye å gjøre for de under 8 år,for de eldre blir dette for kjedelig. Maten er ikke bra, dyr junk food som ingen av barna mine likte..det må være mulig å produsere sunnere bedre mat.. Ta med mat selv! Foreldre betaler full pris for å sitte på en stol eller benk i 4 timer er jo også spesielt..

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Gordon P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Les flere anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Dyrt, uteolig dårlig mat og en rekke aktiviteter du kunne funnet utenfor enhver veikro. Når gullgravingspremien ikke kunne deles ut til barn fordi de sa de skulle gi dem til bestemor, og fordi det ikke var premie til barn som hadde fått premie dagen før. Ingen informasjon ved gullgravingen om dette. Stor skuffelse på vei ut. Vi kommer aldri tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2018
4  Takk, Åsta L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mikkelparken, så også på

Har du vært i Mikkelparken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din