Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin plass for små barn

Flott park for de minste. (2-10 år) Blir jevnlig oppgradert og fremstår ryddig og fin med god... les mer

Anmeldt 26. juni 2021
rogerbQ7883MR
,
Osøyro, Norge
via mobile enheter
Svært liten park som passer barn UNDER 10 år!

Parken var liten og koselig..... Det som reddet alt var egentlig varmt vær, og «badelandet... les mer

Anmeldt 13. august 2020
Sutcivni
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 91 anmeldelsene
  
Anmeldelser (91)
Filtrer anmeldelser
91 resultater
Vurdering fra reisende
31
43
11
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
31
43
11
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 91 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Det er så deilig å kunne være i en park der man ikke er for liten til attraksjoner. Der de minste vil føle mestring og glede over å kunne gjøre selv. Dette virker å være grunnprinsippet i Mikkelparken og det klarer de på en veldig god måte.

Det blir et veldig hyggelig opphold for liten og stor. I 2020 er det pga. Corona gjort endel endringer, men det forringer ikke kvaliteten på parken. Tvertimot. I kiosker og utsalg må vi håndtere betaling på egenhånd i selvbetjeningskasser. Det går kjempefint for det er enkle menyer på kassesystemet.

Begrensinger i hvor mange som kan komme inn i parken gjøre at det ikke er noen særlige køer å snakke om. Da får man også mer tid til å leke enn å stå i kø.

Utenfor inngangen er det vaskestasjon for håndvask, med treffende sang på høyttaleren. Alle aktiviteter blir spritet mellom hver økt og det er også håndsprit foran hver aktivitet.

Badeanlegget er også deilig å besøke, med oppvarmet vann (30 grader). Da kan man jo bade uansett vær.

Aktivitetene som slår godt ann hos oss: Elektriske biler, radiostyrte båter og biler, sprutebåter, pedalender, speedbåter, Mikkeltoget, Gullgraving m/super premie, Elvegraving/vasking av Edelstener, Minigolf, Hinderløype med instrumenter i trærne, lekeland innendørs, hoppepute og badeanlegget.

For de minste er det også anbefalt å få med seg underholdingsprogrammet.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Jan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

En passelig stor park med forskjellige aktiviteter. her er det mye forskjellig for enhver smak, og badelandet gjorde at barna ble veldig fornøyd. Vi kommer garantert tilbake igjen hit!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, malinb370
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Kjekk park. Barna koste seg. Litt for lite til at det er behov for mer enn en dag i parken. Veldig lite kø og godt med plass. Kan det skyldes at årets sommer er noe spesiell?
Litt behov for vedlikehold her og der. Dissestativ til høyre, etter inngang og gravemaskiner, ser råttent ut.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, larstotland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Kjekke aktiviteter for de små. Enkel rimelig lunsj/middag for oss tre(se kvittering)

Anbefaler en tur til Mikkelparken.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, øystein t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Var her med heile fam 9 vaksne og 3 frå 8-12 år. I dag var det passe med folk og alle slappa av og kosa seg. Fin park, ryddig, reint og service innstilt personale. Ikkje bråk frå høgtalerar bare skrik og skrål frå ungar som he det moro. Været var bare topp og at du kan spasere frå campingen og over vegen er genialt. Dei tok godt hensyn til corona og. Ein god og roleg dag i parken

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Inga M, Driftsleiar på Mikkelparken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Tusen takk for fin tilbakemelding. Me er glade for at de har kost dykk i Mikkelparken :) Velkomen attende!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser