Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Et eldorado for barna

En park der gode barndomsminner blir til. En suveren park for barn mellom 1 og 10 år. Mikkel... les mer

Anmeldt 6. juni 2022
Synnøve R
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Fin plass for små barn

Flott park for de minste. (2-10 år) Blir jevnlig oppgradert og fremstår ryddig og fin med god... les mer

Anmeldt 26. juni 2021
rogerbQ7883MR
,
Osøyro, Norge
via mobile enheter
Les alle 94 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (94)
Filtrer anmeldelser
94 resultater
Vurdering fra reisende
32
44
12
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
32
44
12
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 94 anmeldelser
Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Flott park for de minste. (2-10 år)
Blir jevnlig oppgradert og fremstår ryddig og fin med god drift. Hyggelig lokal betjening.

Dato for opplevelse: mai 2021
Takk, rogerbQ7883MR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Parken var liten og koselig..... Det som reddet alt var egentlig varmt vær, og «badelandet» :)

Hadde det vært dårlig vær, er det også innendørs lekeland...

Dato for opplevelse: august 2020
3  Takk, Sutcivni
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2020

Aktivitetene er mest for de minste barna. Men bading slår alltid ann og med oppvarmet basseng ble oppholdet tipp topp. Vi anbefaler besøkende minst en dag.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, 624jof172
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Liten park som passer best for små barn opp til 8-9 års alder. Virker noe ustelt og uryddig inne og utenfor. Ingen som plukket opp søppel, men det burde vært unødvendig at publikum unngår søppelspann men slik er det blitt. Det hadde nok hatt en preventiv virkning om det var noen ansatte som holdt området ryddig.
Savner også noen som holdt orden på køene i de forskjellige aktivitetene.
Nok med 1 dag her, ikke særlig stort område men greit nok for de minste.
Flere tomme spritdispensere, ikke bra i covid-19 tiden.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Leif Inge S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Det er så deilig å kunne være i en park der man ikke er for liten til attraksjoner. Der de minste vil føle mestring og glede over å kunne gjøre selv. Dette virker å være grunnprinsippet i Mikkelparken og det klarer de på en veldig god måte.

Det blir et veldig hyggelig opphold for liten og stor. I 2020 er det pga. Corona gjort endel endringer, men det forringer ikke kvaliteten på parken. Tvertimot. I kiosker og utsalg må vi håndtere betaling på egenhånd i selvbetjeningskasser. Det går kjempefint for det er enkle menyer på kassesystemet.

Begrensinger i hvor mange som kan komme inn i parken gjøre at det ikke er noen særlige køer å snakke om. Da får man også mer tid til å leke enn å stå i kø.

Utenfor inngangen er det vaskestasjon for håndvask, med treffende sang på høyttaleren. Alle aktiviteter blir spritet mellom hver økt og det er også håndsprit foran hver aktivitet.

Badeanlegget er også deilig å besøke, med oppvarmet vann (30 grader). Da kan man jo bade uansett vær.

Aktivitetene som slår godt ann hos oss: Elektriske biler, radiostyrte båter og biler, sprutebåter, pedalender, speedbåter, Mikkeltoget, Gullgraving m/super premie, Elvegraving/vasking av Edelstener, Minigolf, Hinderløype med instrumenter i trærne, lekeland innendørs, hoppepute og badeanlegget.

For de minste er det også anbefalt å få med seg underholdingsprogrammet.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Jan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser