Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (18)
Filtrer anmeldelser
18 resultater
Vurdering fra reisende
0
15
2
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
0
15
2
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 18 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Ringøy Camping ligger vakkert til ved Hardangerfjorden, nær hardanger brua. Oppstillingsplasser er fint tillaget på gressplen for det meste, men også noe grus. Veldig bra. Dessverre blir helheten ødelagt av for dårlig sanitæranlegg. Det er to dusjer for kvinner og to for menn. Disse er uten dusjvegger i mellom, i tillegg til at du dusjer åpent i samme område som vasken står! Det er ingen plass å henge fra seg tøy, henge opp håndduk eller legge fra seg toalettsaker. Vasken mangler også speil. I desse covid-19 tider blir dette lite greit. Her er heller ingen håndsprit til desinfisering. På damedo er der ikke nøkkel til toaletter, og på både herre og damedo er det problemer med å få igjen trege dører. I tillegg er sanitæranlegget for lite når plassen er full. Håper dette rettes opp. Ringøy har alle muligheter til å bli en veldig flott campingplass, men da må desse tingene utbedres.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 640terjev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sveinung Raunsgard, Eier på Ringøy Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2020

Hei! Takk for tilbakemelding. Me er i ein prosess med å utbedre campingen og skulle gjerne ha stilt med komplett sanitæranlegg før sesongen åpna. Dessverre blei arbeidet utsatt grunna vårens lock down og alt vart ikkje ferdig. Dørene til toaletthuset er feilvare og me stiller med nye til neste sesong. Dusjveggar skal og på plass. Enn så lenge håper me folk nyttar låsen på døra når dei dusjar. Når det gjelder desinfisering har me tre automatiske hånddispensere rett ved inngangsdørene til garderobene. Det er også tilgjengelig hånddesinfisering i det midlertidige resepsjonsteltet.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019

Vi ble trollbundet av beliggenheten. Og det var stort sett det hele positive å si om campingen. Her er det kun en «billettør» som i ny og ne sanker inn dagens pengefangst. Ellers er alt helt overlatt til tilfeldighetene. På mange måter fint, men stedet bærer preg av lite stell og svært enkle løsninger. Sanitær+kjøkken er gammeldags og slitt. Dessuten ganske møkkete. En dusj på deling pr kjønn... Positivt med gratis leie av båt. Gratis wifi også, noe man nesten tar for gitt. Fint med bålmulighetene nede ved sjøen. Ellers kun en slitt huske... dette er mao en camping der du må finne på aktivitetene selv. Og det er forsåvidt ok. Men, please fiks det utslitte sanitæranlegget. Det holder slett ikke dagens standard.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 748audunm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sveinung R, Eier på Ringøy Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2019

Hei takk for innlegg , nytt sanitærbygg med resepsjon er under planlegging. Var i møte med kommunen i dag

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Nydelig idyllisk plass rett ved Kinsarvik og innerst i Hardangerfjorden . Grassbakke , fritt fram hvor du vil parkere . Strøm tilgjengelig over hele plassen, koselig og rent «gammeldags» service bygg. Akkurat sånn vi liker det !

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2017

Dette er en koselig og rolig campingplass ikke langt fra Kinsarvik. Gratis å låne båt og åpen wifi.
Mye plass å boltre seg på for småunger samt leite i fjæra etter krapper o.l. 10 min kjøring til Mikkelparken. Er litt utsatt for vind.

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
1  Takk, cato81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2015

Valget falt på Ringøy Camping , da Lofthus camping var full , og denne plassen lå nærme Hardanger brua . Gressbakke i terrasser til plass for telt og campingvogner / biler. Her er ingen resepsjon , men et skilt på flere språk forteller at det bare er å finne seg en plass og vertskapet vil komme på inspeksjon mellom kl 20.00 og 21.00 . Til oss kom en hyggelig dame med et stort smil . Service huset er lite men rent . Man kan låne en liten båt gratis .
Vi var så heldige at vi fikk oppleve sekkepipe musikk til kveldsmaten ( en av gjestene spilte nede ved sjøen ) og til frokost passerte et stort cruise skip . Plassen var stille og rolig om natta .

Romtips: Dette er ikke et hotell , men en campingplass .
Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, olga094
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser