Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod mat! Vi var her”
Anmeldelse av Gloyp

Gloyp
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Kinsarvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat! Vi var her to kvelder og begge kveldene fikk vi kjempegod mat og ypperlig service! Helt topp! Kan virkelig anbefales! Etter Dronningstien var vi sultende, men ble kjempemette! Super restaurant!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, borrisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 145 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Veldig dyrt! Fåmælte og nesten uhøflige ansatte, ingen av dem som sa et eneste ord verken da vi kom, fikk maten, eller da vi gikk! Svært dyrt sted, 265kr for en liten pizza, 165kr for en bitte liten sandwich. Til og med lunket kranvann skulle de ha betalt for! Det eneste positive var at maten faktisk var god (men det er den også på Esso’en 100 meter borti veien, bare til en brøkdel av prisen)

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Nærmere landeveisrøveri har jeg aldri vært ! God mat...men styr unna sandwich’en, hvis du ikke er ute etter en dyr forrett ! Til og med vann tappet på ei vanlig flaske tok de 20kr for :)) Funker fordi du er sliten etter å ha kjørt over fjellet og stått i kø langs Sognefjorden, og det er ingen alternativ i Kinsarvik !

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bentee2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Lite å velge i av restauranter i Kinsarvik, men her var vi heldig og fikk plass. Ok mat, hyggelig atmosfære, noe stive priser og enkel meny.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Frittfall
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Meget kreative og særdeles velsmakende retter. Hyggelig å sitte ute når været er bra. Kan anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gloyp, så også på

Har du vært i Gloyp? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din