“Dyrt og upersonlig, gode smaker.”
Anmeldelse av Gloyp

Gloyp
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Kinsarvik
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Dyrt og upersonlig, lang ventetid, maten smaker godt, hadde forventet bedre til den prisen. Pizzabunnen var hard som kavring/knekkebrød og veldig tørr, fyllet var godt, pastaen var bra.

Takk, Roar E

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Var å spiste middag 2 kvelder. Kjempefornøyd med maten. Var veldig god. Ikke det største utvalget, kanskje derfor det vsr så godt.

Takk, 523_ysteins
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat! Vi var her to kvelder og begge kveldene fikk vi kjempegod mat og ypperlig service! Helt topp! Kan virkelig anbefales! Etter Dronningstien var vi sultende, men ble kjempemette! Super restaurant!😊

Takk, borrisen
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Veldig dyrt! Fåmælte og nesten uhøflige ansatte, ingen av dem som sa et eneste ord verken da vi kom, fikk maten, eller da vi gikk! Svært dyrt sted, 265kr for en liten pizza, 165kr for en bitte liten sandwich. Til og med lunket kranvann skulle de ha betalt for! Det eneste positive var at maten faktisk var god (men det er den også på Esso’en 100 meter borti veien, bare til en brøkdel av prisen)

2  Takk, Oddie99
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Nærmere landeveisrøveri har jeg aldri vært ! God mat...men styr unna sandwich’en, hvis du ikke er ute etter en dyr forrett ! Til og med vann tappet på ei vanlig flaske tok de 20kr for :)) Funker fordi du er sliten etter å ha kjørt over fjellet og stått i kø langs Sognefjorden, og det er ingen alternativ i Kinsarvik !

Takk, bentee2016

Reisende som så på Gloyp, så også på

Har du vært i Gloyp? Del dine erfaringer!