Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gløyp Spiseri”
Anmeldelse av Gloyp

Gloyp
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Kinsarvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2021

Dyktig og imøtekommende personale. Ung kokk som lagde en Burger (som ikke er burger) og pizza mozarella. Smakte aldeles nydelig, litt lite salt på burger, men spurde og fikk maldonsalt i en liten skål. Lokalprodusert cider smakte aldeles nydelig med den flotte fjordutsiken.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 149bee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (149)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 149 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021

Vi spiste der to kvelder på rad, veldig god mat og super service. Maten kom raskt. Vi anbefaler andebryst med sjokolademousse til dessert. God vin og øl fra Bømmeløen var suksess. Ungene elsket pizzaen og den gode isen!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, audhildv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

Me var tre stykker som delte ein pizza margherita. Solid botn uten at det overskygga fyllet, passeleg med ost, smakfult krydra. Akkurat det me trong ein litt kald dag. (Det var fullt inne, så me måtte sitte ute.)

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Are M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, alle i familien var fornøyde med maten. God pasta, god pizza og god burger. Hyggelig personale! Flott restaurant!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, maryloum385
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Gløyp er et fint sted rett ved veien. Imøtekommende og god service. Med en meget liten middagsmeny. En «burger» og to pizza. Vi valgte burger som skulle være spesiell for stedet. Det var en spicy karbonade som var alt for salt på en skive med godt brød. Til en pris på 255,- hadde jeg forventet å bli mett- men det ble jeg ikke. Et oppusset gatekjøkken med kjapp service og stive priser og lite og dårlig mat

Dato for besøk: juni 2021
Takk, perivarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Gloyp, så også på

Har du vært i Gloyp? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.