Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fine dager i fjellet”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 1 side til!
Vatnahalsen Hoyfjellshotell
Nr. 1 av 1 hoteller i Myrdal
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 23 juli 2016 via mobile enheter

Herlige avslappende feriedager her på Vatnahalsen. Det flotte sommerværet ga oss mulighet til å bruke den fantastiske naturen rundt hotellet til fjellturer og sykling inkl. Rallarvegen fra Finse, med påfølgende soling og bading i hotellets utendørsbasseng. Vi har fått god mat, og betjeningen med Jannet i spissen har vært vennlige og imøtekommende. Vi kommer gjerne tilbake hit!

Opphold: juli 2016, reiste som et par
Takk, Knut S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (174)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 174 anmeldelser

Anmeldt 7 mai 2016 via mobile enheter

Området er variert med vanskelighetsgrad fra novise til expert. Meget variert og fint. Betjeningen og stemningen på Hotellet må oppleves. Maken til hyggelig vertskap må man lete lenge etter. Rommene er rene og pene men ikke siste mote, det savner man heller ikke. Deilig med badstu etter en lang dag i fjellet.
Ikke minst og avslutte dagen med den fantastiske utsikten fra stuen i 3 etg.

Opphold: mai 2016, reiste med venner
Takk, Anders D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30 april 2016 via mobile enheter

Koselig hotell med vennlig vertskap. Toppturmuligheter en masse og stort sett bra med snø, selv i slutten av april og begynnelsen av mai. Det er nesten som om man vil ha det for seg selv, men gjengen bak hotellet fortjener oppmerksomhet og skryt.

Opphold: april 2016, reiste med venner
Takk, Hans S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18 april 2016 via mobile enheter

I 3(4) dager ble det arrangert kurs med skiguider fra hotellet! Eiere, verter og investorer var representert på hotellet. En utrolig hyggelig og gjestfri atmosfære gjorde dette til ett topp opphold! Legg til god mat og drikke; og mega flott vær og føre; så blir dette TOPP!

Opphold: april 2016, reiste med venner
Takk, Carsten T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24 oktober 2015 via mobile enheter

Syklet fra Finse og overnatting på vatnahalsen før turen gikk videre til flåm. Veldig hyggelig hotell. Vær obs på at ulike helger har ulik profil. Noen helger er party, andre er roligere. Det er kjedelig å komme til full fest hvis du ønsker en rolig overnatting på fjellet.

Opphold: september 2015, reiste som et par
Takk, John B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Myrdal
13,4 km unna
Flåmsbrygga Hotell
13,2 km unna
Fretheim Hotel i Flåm
18,4 km unna
Vangsgaarden
Vangsgaarden
Nr. 3 av 8 i Aurland
205 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
21,9 km unna
Gudvangen Fjordtell
Gudvangen Fjordtell
Nr. 1 av 1 i Gudvangen
249 anmeldelser
13 km unna
Heimly Pensjonat
Heimly Pensjonat
Nr. 4 av 4 i Flåm
237 anmeldelser
37 km unna
Myrkdalen Hotel
Myrkdalen Hotel
Nr. 1 av 1 i Vossestrand
179 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Vatnahalsen Hoyfjellshotell? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Vatnahalsen Hoyfjellshotell

Adresse: Vatnahalsen, Myrdal 5718, Norge
Beliggenhet: Norge > Vestlandet > Hordaland > Myrdal
Fasiliteter:
Bar/salong Gratis Internett-tilgang (WiFi) Restaurant
Hotellstil:
Nr. 1 av 1 hoteller i Myrdal
Prisnivå: kr 1 419 - kr 1 812 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Antall rom: 40
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com slik at du trygt kan bestille fra Vatnahalsen Hoyfjellshotell. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Vatnahalsen Hoyfjellshotell Hotel Myrdal

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din