Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 228
Vis tilbud
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (245)
Filtrer anmeldelser
245 resultater
Vurdering fra reisende
133
82
25
5
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
133
82
25
5
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 245 anmeldelser
Anmeldt 22. september 2019 via mobile enheter

Etter å ha syklet Rallarvegen, er det lite som slår å komme til Vatnahalsen hotel, denne gnistrende høstdagen!
En vaffel, en kaffe og så en øl i solen, mens man ser på solen som skinner på fjelltoppene, er en fantastisk opplevelse!
Møtte flere mennesker, som var her på samme tid i fjor.

Middagen (buffet) var også meget god, og derfor var det godt å legge seg i god seng.

Dette stedet kan virkelig anbefales!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, frodesmith
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2019

Får ikke fullrost dette stedet bra nok, du blir møtte med en meget vennlig og avslappet atmosfære som mange andre hoteller burde være misunnelige over.

Betjeningen er over normalt servicevennlig og er du vandt til stive hoteller fra før er dette stedet absolutt verdt et besøk.

Rommene er gjennomsnittlige greie og sjarmerende på sin måte. Sengene er helt fantastisk gode og det er jo dette som teller så en får en god natts søvn.

Frokost og middag er langt innenfor av hva en kan forvente.

Samtlige av oss 7 som var på tur sammen denne helgen er enstemmige om at dette stedet måtte få den beste tilbakemeldingen.
Vi kommer mer enn gjerne tilbake ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, oljesjeiken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019

Jeg og guttene mine hadde en natt på hotellet i forbindelse med at vi syklet Rallarvegen. Vi ble veldig godt tatt imot med hyggelig og god service. Gutta hadde et forfriskende bad i bassenget etter timer på sykkelen, og vi nøt te og kaffe i solen i de nydelige omgivelsene mens vi så på Flåmsbanen som kom og gikk. På kvelden spiste vi deilig buffé til middag, og avsluttet en strålende dag med noen runder biljard.
Rommene er ikke akkurat nyoppusset, men rene. Og sengene var gode å sove i. Resepjonspersonalet var veldig hyggelige og service innstilte. Frokosten var også bra, og vi hadde egentlig mest lyst å ta en ekstra natt og nyte roen på hotellet før vi dro videre.
Men da vi skulle til å dra kom det store mengder dagsturister innom og idyllen brast litt, så da satte vi oss fornøyd på sykkelen og hadde en nydelig avslutning i strålende vær ned dalen til Flåm.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Mette F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Løpte Flåmsdalenløpet som har målgang på Vatnahalsen. Spiste en god burger, og tilbrakte kvelden der. God service, koselige lokaler og
nydelige omgivelser.
Flott utgangspunkt for nydelige fjellturer, og skiturer vinterstid.
Mulighet for å leie sykkel på Rallarvegen, prøve Flåm zipline(ca 700kr).
Flåmsbanen som korresponderer med Bergensbanen har holdeplass rett ved hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, hansf968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Sjarmerende, personlig og god service. Vi hadde syklet Rallarvegen med barn og vi valgte å overnatte på dette hotellet. Særdeles god service og maten var veldig god. Et stort pluss for utendørs svømmebasseng - men vi skulle ønske det var litt varmere.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, angica123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser