“God mat og ypperlig service”
Anmeldelse av Restaurant Arven

Restaurant Arven
Vurdert som nr. 4 av 19 Restauranter i Flåm
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 9. juni 2019

Vi bodde på hotellet og fikk en nydelig middag med gåselever til forrett og torsk til hovedrett. Kelneren ga ypperlig service på engelsk.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Arild N
Frode S, Manager på Restaurant Arven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juni 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ! Og hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

The staff are very skilled and helpful. To many, it may be a challenge that nobody understands Norwegian. We ate lamb which was presented in an excellent way. It tasted good. For starters we ate Asparagus. This also tasted, but the appetizer was a little dry. For drinks we were recommended Chateldon. It was full of good aftertaste. Recommended. It all cost 140 euros / 1,340 kroner. It was the meal worth it. Nice place.

Personalet er svært dyktige og hjelpsomme. For mange kan det nok være en utfordring at ingen forstår norsk. Vi spiste lam som ble presentert på en utmerket måte. Det smakte godt. Til forrett spiste vi aspargus. Denne smakte også, men forretten var litt tørr. Til drikke ble vi anbefalt Chateldon. Den var fyldig med god ettersmak. Anbefales. Det hele kostet 140 euro/1.340 kroner. Det var måltidet verdt. Hyggelig sted.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 776mortenl
Frode S, Manager på Restaurant Arven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2018

Takk for fin tilbakemelding. Hyggelig at dere trivdes hos oss og hadde en god middagsopplevelse. Vi skulle gjerne hatt flere norske/skandinavisktalende ansatte, men dessverre er det langt mellom de kandidatene. Ellers bruker vi mye tid på å finne dyktige utenlandske medarbeidere som kan gi service med et smil. Håper vi lykkes godt med det. Ha en forsatt god sommer.

Anmeldt 20. desember 2017 via mobile enheter

Fretheim hotell er veldig bra, men restauranten var en stor skuffelse. Dette var rett og slett ikke bra nok. Skjønner ikke helt hvorfor man ikke stiler høyere.

Dato for besøk: mai 2017
3  Takk, 293arents
Frode S, Manager på Restaurant Arven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2018

Takk for tilbakemelding. Dersom vi ikke leverer ifht forventninger, ønsker vi at situasjonen kan løses der og da. Våre ansatte er gitt muligheten til å ta avgjørelser for å bedre eller kompensere for mangelfull service eller mat. Jeg håper dere får sjansen til å besøke oss igjen - slik at vi dermed kan bevise oss.

Anmeldt 29. oktober 2017 via mobile enheter

Spiste en treretters middag her. Den levde dessverre ikke opp til forventningene. Forretten var en gresskarsuppe. Den var full av bein fra torsken som var oppi. Hovedretten var ok. Desserten var en sur stikkelsbær suppe. Servitørene var ikke oppmerksom nok og det tok lang tid før vi fikk drikke.

Dato for besøk: oktober 2017
2  Takk, oddkristerf2018
Frode S, Driftsdir. på Restaurant Arven, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2017

Kjære gjest, takk for tilbakemelding. Vi får mange gode tilbakemeldinger på maten vår, men her leverer vi ikke optimalt. Det beklager jeg. Vi ønsker å ta fatt i, og rette opp feil og mangler, mens gjesten er hos oss. Dersom servitøren blir klar over at et måltid er under par, skal han/hun iverksette tiltak for å gjøre gjesten fornøyd. På tross av denne hendelsen håper jeg du kommer innom ved en annen anledning og opplever Fretheim på en positiv måte. Hilsen

Anmeldt 4. juni 2017 via mobile enheter

Denne hotel er under de historiske hoteler og har stor sjarm. Vi hadde familie rom med liten ute terassen med bord og stoler i andre etasjen. Rom var stor og rent. Sengene, dyner og putter var veldig komfortable. Minus var at vi hørte litt naboene. Stor pluss er frokost, fantastisk! Våre barna kunne løpe rund i stor hagen og ikke langt unna er liten lekeplass. Veldig hyggelig folk i resepsjon!

Dato for besøk: juni 2017
1  Takk, renata123123

Reisende som så på Restaurant Arven, så også på

Har du vært i Restaurant Arven? Del dine erfaringer!