Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig buffet😊”

Fretheim Hotel Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 15 Restauranter i Flåm
Prisklasse: USD 20 - USD 40
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 7. august 2020

Corona og bare buffet som alternativ. (Litt snålt, men smittevern på relativt god plass.)Alt hjertet kunne ønske seg av kjøtt, fisk, spekemat, pølser, salater, sauser, dipp og desserter. Krabbeklør, reker og blåskjell. Kortreiste varianter. Brunostpudding og kaffemokka»dosis». Mmmm. svært hyggelige kelnere. Bare: Merk at alle bare snakker engelsk i Norge nå

Dato for besøk: august 2020
Takk, anne ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FSkar, Operations Mngr på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Takk for din tilbakemelding ! Ta gjerne turen til Flåm og Fretheim Hotel igjen - her er det fint til alle årstider.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (317)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 317 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte buffer som var lokale ingredienser. Ble veldig skuffet. Svært lite utvalg , alt kaldt og lite smak. Alt overkokt , ikke bra

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 996erlingl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FSkar, Driftsdir. på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Takk for tilbakemelding. Jeg stusser på din kommentar siden vår buffet generelt sett får meget gode skussmål. Håper du får mulighet til å komme til oss igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Vi bestilte 5 retters meny med lokale råvarer. Veldig god mat, utmerket service og koselig lokaler. Perfekt kveld.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Travel774481
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FSkar, General Manager på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ! Vi håper å se dere igjen ved anledning. Mvh Driftsdirektør.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2020

En av Norges eldre prydhoteller, liggende i vakker natur i turistknutepunktet Flåm. Herlig interiør og eksteriør, med mye historie i veggene. Verdt å overnatte i spesielle- og hyggelige rom, deilige måltider, og interessant å utforske inne- som ute. Vi hadde to stk. koselige flotte suiter med utsikt. Proff betjening, kokker og drift, rent og pent. Nærhet til mange aktiviteter, bl.a. Flåmbana. Anbefales på det sterkeste! d:o)

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FSkar, General Manager på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2020

Takk for fine kommentarer ! Håper å se deg/dere igjen neste gang Flåm står på programmet. Mvh Driftsdirektør.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2019

Etter en fin tur langs Rallarvegen sammen med sønn og barnebarn, så vi frem til en god middag på Fretheim hotell. Mitt barnebarn tok koldtbordet, generelt god utvalg, ikke noe spesielt, men overpriset kr 495.- Ettersom min sønn og jeg stort sett spiser fisk, bestilte vi breiflabb,- en tragedie! Breiflabben ble sendt tilbake til kjøkkenet og vi slapp selvfølgelig å betale. Vi valgte ikke et alternativ, kvelden var ødelagt. Generelt var maten overpriset, ca kr 320.-, da må man også forvente at det er et forhold mellom god kvalitet og pris. Ok frokost, merkelig bacon, ikke speilegg men en besynderlig eggerøre.
Vi hadde et familierom, med 3 personer på rommet hadde satt pris på mer enn en stol i et rom som er beregnet på 4 personer. Hyggelig betjening.
Trivelig bar/resepsjonsområde.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Rallarturist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Frode S, Manager på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2019

Takk for din tilbakemelding. Vi har hatt breiflabb på menyen i snart 2 måneder og har fått mye fine tilbakemeldinger på den. Jeg forstår selvsagt din/deres skuffelse dersom vi denne gangen ikke leverte ihht forventninger. Hvis en rett er "under par" vil det være naturlig å finne noe annet som kan passe og våre ansatte vil da gjøre det de kan for å foreslå en god erstatning.
Baconet er lokalt produsert og kommer fra frittgående griser. Det smaker litt annerledes enn det man kjøper i supermarkedet, men vi får gode kommentarer på det. Eggerøren lages fra en flytende eggestand og er det beste alternativet når man driver storhusholdning. Vi har valgt å ikke ha speilegg på varmbuffeten siden de blir fort kalde og ikke egner seg for en buffetløsning. Håper vi får sjansen en annen gang til å rette opp inntrykket. Fortsatt god sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fretheim Hotel Restaurant, så også på

 

Har du vært i Fretheim Hotel Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din