Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott Restaurant, nydelig mat”

Fretheim Hotel Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 15 Restauranter i Flåm
Prisklasse: USD 20 - USD 40
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Sen middag på Fretheims flotte restaurant. Nå i sommersesongen serveres det Buffet. Nydelige retter med både sjømat, laks og krabbe, samt masse spennende spekemat. Alt kortreist og fra lokale produsenter i Vestland. Rikholdig utvalg av varme retter, både kjøtt og fisk, og ett stort ostebord.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, 878oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FSkar, Other på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Takk for fine kommentarer om vår buffet ! Den dekker et vidt spekter av produkter, det meste kortreist, og vi synes det er fint at den faller i smak hos praktisk talt alle våre gjester. Velkommen igjen ! Mvh Driftsdir.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (317)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 317 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020

Corona og bare buffet som alternativ. (Litt snålt, men smittevern på relativt god plass.)Alt hjertet kunne ønske seg av kjøtt, fisk, spekemat, pølser, salater, sauser, dipp og desserter. Krabbeklør, reker og blåskjell. Kortreiste varianter. Brunostpudding og kaffemokka»dosis». Mmmm. svært hyggelige kelnere. Bare: Merk at alle bare snakker engelsk i Norge nå

Dato for besøk: august 2020
Takk, anne ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FSkar, Operations Mngr på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Takk for din tilbakemelding ! Ta gjerne turen til Flåm og Fretheim Hotel igjen - her er det fint til alle årstider.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte buffer som var lokale ingredienser. Ble veldig skuffet. Svært lite utvalg , alt kaldt og lite smak. Alt overkokt , ikke bra

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 996erlingl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FSkar, Driftsdir. på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Takk for tilbakemelding. Jeg stusser på din kommentar siden vår buffet generelt sett får meget gode skussmål. Håper du får mulighet til å komme til oss igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Vi bestilte 5 retters meny med lokale råvarer. Veldig god mat, utmerket service og koselig lokaler. Perfekt kveld.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Travel774481
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FSkar, General Manager på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding ! Vi håper å se dere igjen ved anledning. Mvh Driftsdirektør.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2020

En av Norges eldre prydhoteller, liggende i vakker natur i turistknutepunktet Flåm. Herlig interiør og eksteriør, med mye historie i veggene. Verdt å overnatte i spesielle- og hyggelige rom, deilige måltider, og interessant å utforske inne- som ute. Vi hadde to stk. koselige flotte suiter med utsikt. Proff betjening, kokker og drift, rent og pent. Nærhet til mange aktiviteter, bl.a. Flåmbana. Anbefales på det sterkeste! d:o)

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
FSkar, General Manager på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2020

Takk for fine kommentarer ! Håper å se deg/dere igjen neste gang Flåm står på programmet. Mvh Driftsdirektør.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fretheim Hotel Restaurant, så også på

 

Har du vært i Fretheim Hotel Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din