Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“FLOTT STED: MEN MAT KAN DE IKKE”

Fretheim Hotel Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 15 Restauranter i Flåm
Prisklasse: USD 20 - USD 40
Kjøkken: Norsk, Skandinavisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 10. september 2021

Jeg har skrevet om skuffelsen ved maten på hotell Fretheim på hotellets sider.

Jeg har besøkt stedet flere ganger og må bare konstatere at mat kan de ikke på Fretheim. Sist jeg var der var maten en katastrofe. Nå var det noe bedre. Buffeten hadde fått inn noen få nye elementer som ikke var så verst. Men varmrettene var omtrent like uappetittlige som sist. Frokosten var også noe bedre nå.

Men alt i alt er det svakt levert. Man forventer noe mer på et flott historisk hotell i fantastiske omgivelser. Men mat kan de fortsatt ikke.

Dato for besøk: september 2021
Takk, GourmetPAF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (323)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 323 anmeldelser

Anmeldt 6. juli 2021

695 kr for en 4 retters meny og tillegg en ekstra rett fra kjøkkensjefen. Synes dette er en god pris. Maten så og smakte fortreffelig. Alberto, vår servitør var kunnskapsrik og dyktig. Ønsker å spise her igjen :-)

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kongenavmat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FSkar, Manager på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2021

Takk for en flott tilbakemelding ! Fint å høre at totalopplevelsen av mat og service falt i smak. Velkomme igjen. Mvh Driftsdir

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Sen middag på Fretheims flotte restaurant. Nå i sommersesongen serveres det Buffet. Nydelige retter med både sjømat, laks og krabbe, samt masse spennende spekemat. Alt kortreist og fra lokale produsenter i Vestland. Rikholdig utvalg av varme retter, både kjøtt og fisk, og ett stort ostebord.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, 878oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FSkar, Other på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. september 2020

Takk for fine kommentarer om vår buffet ! Den dekker et vidt spekter av produkter, det meste kortreist, og vi synes det er fint at den faller i smak hos praktisk talt alle våre gjester. Velkommen igjen ! Mvh Driftsdir.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

Corona og bare buffet som alternativ. (Litt snålt, men smittevern på relativt god plass.)Alt hjertet kunne ønske seg av kjøtt, fisk, spekemat, pølser, salater, sauser, dipp og desserter. Krabbeklør, reker og blåskjell. Kortreiste varianter. Brunostpudding og kaffemokka»dosis». Mmmm. svært hyggelige kelnere. Bare: Merk at alle bare snakker engelsk i Norge nå

Dato for besøk: august 2020
Takk, anne ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FSkar, Operations Mngr på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2020

Takk for din tilbakemelding ! Ta gjerne turen til Flåm og Fretheim Hotel igjen - her er det fint til alle årstider.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte buffer som var lokale ingredienser. Ble veldig skuffet. Svært lite utvalg , alt kaldt og lite smak. Alt overkokt , ikke bra

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 996erlingl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FSkar, Driftsdir. på Fretheim Hotel Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Takk for tilbakemelding. Jeg stusser på din kommentar siden vår buffet generelt sett får meget gode skussmål. Håper du får mulighet til å komme til oss igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fretheim Hotel Restaurant, så også på

 

Har du vært i Fretheim Hotel Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.