Hotellet er i utgangspunktet meget sjarmerende, med god beliggenhet og hyggelig betjening.
Men....
Vi hadde i utgangspunktet bestilt 2 dobbelt rom flere måneder i forveien (2 par).
På reisen mot Flåm, ble vi oppringt fra hotellet og spurt om vi kunne akseptere et familie rom/jr. suite, da det hadde blitt noe feil med reservasjonen til noen andre gjester. Vi ble fortalt at det var separat soverom med dør i mellom rommene og god standard. Dette var ikke noe vil ønsket, men aksepterte for å avhjelpe i en vanskelig situasjon.
Skuffelsen var stor da vi oppdaget at det ikke var mulig å lukke døren p.g.a. at soverommet var så lite at sengen stengte for muligheten til det. Etter at vi med mye strev fikk demontert sengen og presset den skrått opp mot veggen - og lukket døren, ble det oppdaget at man ikke klarte å åpne vinduet.
Med døren lukket og uten mulighet til å lufte i det lille rommet, ble det så varmt og luften så dårlig - at det var umulig å sove der.
Resultatet var at den flotte naturopplevelsen ble ødelagt av mangel på søvn.
Så vårt råd - ikke bestill familierom hvis dere er mer enn 2 voksne personer samme.
Servicen på hotellet ellers var god, men det var en ulempe at de ikke forstod norsk, da hele betjeningen snakket mer eller mindre godt engelsk - også i restauranten.