Karin S
    0.1 km fra Flåmsbrygga Hotell
    0.0 km fra Flåmsbrygga Hotell
    Se flere hoteller i Flåm
    Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Ikke mulig å legge seg tidlig eller lufte hvis du får balkong ut mot pubområdet.

Høylyttskråling etter mye prøvesmaking osv. Samt masse røyking som siver inn hvis man prøver å lufte. Dette var i dårlig vær med få personer, tør ikke tenke på godvær og masse folk.

Veldig synd da hotellet ellers fremstår som bra.

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, Tom Erik F
    Flåmsbrygga Hotell, Marketing på Flåmsbrygga Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2021

Kjære gjest! Takk for tilbakemelding, og vi beklagar at støy/røyk frå uteserveringa vår har skapt frustrasjon og gjort opphaldet hjå oss mindre bra. Vi har ikkje erfart liknande tilbakemeldingar tidlegare, og utserveringa på Ægir BryggeriPub stenger kl. 22:00 av omsyn til hotellets gjester. Vi har heller ikkje erfart at røyking på uteserveringa har vore eit problem, då det er litt avstand mellom hotell og uteservering. Men vi takkar for tilbakemeldinga, og tek det opp internt for å sjå korleis vi kan verte betre.

Anmeldt 20. juli 2021

Fin beliggenhet rett ved sjøen. Rommet var grei størrelse, rent, og pent innredet. Sengene var litt smale, og altfor myke for meg, så jeg sov ikke så veldig godt. Hyggelig og serviceinnstilt personale i resepsjonen. God frokost med godt utvalg. Det er flere spisesteder ifbm hotellet, vi spiste veldig god mat både på Ægir pub, og den enklere Furukroa. Veldig få tv-kanaler, men det er ikke så viktig i sånne omgivelser!

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, lenamor69
    Flåmsbrygga Hotell, Marketing på Flåmsbrygga Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Kjære gjest! Tusen takk for super tilbakemelding - det set vi stor pris på. Vi er glad for at de hadde eit fint opphald hjå oss, og at de likte maten i Ægir BryggeriPub og i vår kafé. Vi tykkjer det var leit å høyre at du sov dårleg i sengene våre. Madrasser er smak og behag, og vi har nyleg kjøpt inn desse sengene, og det er ein type som skal passe dei fleste. Takk for fin tilbakemelding vedr. vårt flotte personale! Håpar å sjå deg attende i Flåm snart!

Anmeldt 11. oktober 2020

Dette hoteller skuffet litt. Det var ganske dyrt i forhold til det en fikk igjen.
    Resepsjonen var grei. Litt lang venting ved insjekk pga resepsjonisten snakket i telefonen.
    Frokosten var svært innholdsrik. Og det var mye å velge i. Ikke alt var like godt. Men fornøyd.
    Rommet var slitt. Dårlig luft,dårlig ventilasjon. Sengene var et mareritt. De var svært smale og ubehagelige.
    Litt plagsomt var det også med andre gjester som åpenlyst gikk og prompet i fellesarealet ved rommet.
    Badet var ok. Det burde vært såpe som man kunne vaske hår med. Det var samme såpe for håndvask som i dusjen. Og det burde vært en badematte til gulvet.
    Hotellet hadde også bagasjeoppbevaring. Den var ikke trygg da den ble plassert i et fellesrom uten kontroll.

Dato for oppholdet: oktober 2020
    2  Takk, _travelmanontripadv
    Flåmsbrygga Hotell, Markedsføring på Flåmsbrygga Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2020

Kjære gjest,

Takk for din tilbakemelding! Vi er lei oss for å høyre at vi ikkje levde opp til dine forventingar. I år har vi gjort oppgraderingar på alle våre standardrom, der vi også har bytta ut alle senger. Vi jobbar no med å få oppgradert våre økonomirom. Flåmsbrygga Hotell er 11 år gammalt og av høg standard, der vi verken har slitasje eller dårleg ventilasjon.

I henhold til at vi er miljøtårn sertifisert har vi vald den såpa vi har, for vi ansåg det til å vere det mest miljøvenlege alternativet. Vi tilby bagasjeoppbevaring der gjester kan setje frå seg bagasjen, men på eige ansvar.

Anmeldt 2. august 2020

Beliggenheten på bryggen, terrasse med utsikt over Aurlandsfjorden. God frokost med stort utvalg. Flåmsbanen og fjordcruice ligger rett rundt hjørnet. Ægir pub & restaurant må bare oppleves. Fantastiske lokaler og nydelig mat.

1  Takk, 174anitas

Kjære gjest,

Takk for din tilbakemelding. Vi er glad for å høyre at du har hatt eit fint opphald hjå oss! Vi håpar å ynskje deg velkommen tilbake ved ein seinare anledning.

Anmeldt 1. august 2020

alle 8 kom slitne og gjennombløte til hotellet ca 1400, betjeningen ordnet raskt ledige rom slik at vi fikk dusjet, god service og moderne rene rom med en kjempebra service hele veien, god frokost neste dag gjør at dette er over gjennomsnittet

Romtips: rom med utsikt utover sjøen
    1  Takk, Berg F
    Flåmsbrygga Hotell, Marketing på Flåmsbrygga Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2020

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding - vi set pris på det! Vi er glade for at de hadde eit fint opphald hjå oss.