solturist
    0.1 km fra Flåmsbrygga Hotell
    6.0 km fra Flåmsbrygga Hotell
    Se flere hoteller i Flåm
    Anmeldt 18. juni 2023

Noe eldre innredning, lite stikkontakter ved sengene.

Frokosten stengte klokka 10:00 på en søndag. Og er du ikke ferdig med å spise til da, blir du jaget ut noe vi ble. Dessuten var det svært utplukket på frokosten allerede 0930.

Vi fikk ikke lov til å sitte på terrassen å prate etter klokken 23, ettersom det kom en klage på at vi hadde snakket litt høyt. Vi var flere som hadde booket flere rom, og ønsket så klart å kose oss utover kvelden. Det anbefales å være ute på restaurant/pub isteden for å kose seg på hotellet…

Terrassen var skitten. Ingen av de ansatte snakket norsk. Ingen AC på rommene, og rommene var derfor svært varme.

Dato for oppholdet: juni 2023
    • Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Cesssa
    Anmeldt 12. november 2022 via mobile enheter

Hadde rom i 3.etg som var veldig fint, men absolutt ikke verdt prisen på over 2000.- for en natt!! Kjedelig å måtte gå i en annen bygning for å få seg en matbit og de burde virkelig vurdere minibar på rommene. I tillegg så klarte resepsjonen å trekke meg dobbelt for en natt og det tok meg flere telefoner og mail for å få de til å innse at dette var blitt gjort. Blir ikke flere reiser hit.

Dato for oppholdet: november 2022
    Takk, Lisbeth L
    Anmeldt 22. september 2022 via mobile enheter

Ikke reis hit, Lite serviceinnstilt personell. Dårlige rom med dårlige senger. Ingen lyddemping mellom rommene. Dør med stor sprekk. Umulig å låse Vindu høyt oppe på veggen, noe som gjør brannevakuering umulig om du ikke kan klatre. Lite gjestfritt sted som ikke kan ta vare på gjestene sine. Vi måtte gå til et annet hotell for å få mat da de ikke kunne lage bord til oss, selv om vi ankom hotellet 19:00.
    Vi reiser aldri tilbake hit. Bestill hotell heller hos Fretheim. De fikser og er serviceinnstilt. Det var der vi spiste middag.

Dato for oppholdet: september 2022
    Takk, John Fredrik S
    Anmeldt 15. mai 2022 via mobile enheter

Hotellrom var rent, stille og har pen utsikt. Betjening var veldig hyggelige og maten var veldig bra, frokost og middag. Jeg liker at restaurant og puben er i et annet bygg. Mann kan få frisk luft innimellom. Absolutt å anbefale

Dato for oppholdet: mai 2022
    1  Takk, Oliviahafnor
    Anmeldt 24. oktober 2021 via mobile enheter

En koselig hotell med hyggelig og serviceinnstilte personale. Deilige senger som vi sov godt i. Restauranten var stengt, men middagen på puben var veldig god. Kafeteriaen var også bra. Frokosten var akkurat det vi ønsket oss med egg, bacon, tomatønner og mye mer. Gode forklaringer på de forskjellige ølsorter. Eneste som var litt minus, var at mange av de i pub og kafeteria ikke snakket norsk. Men alt i alt en veldig fin helg og vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2021
    Takk, KarinS1923