“Interessant ”

Flam Bakeri
Vurdert som nr. 1 av 3 Smått og godt i Flåm
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Bakeriet er liten og koselig.
Man blir mottatt på en nesten hyggelig måte, ingen hilste. Så kommer man til kasse og oppdager at ingen kan norsk. Det forstyrrer ikke meg men man forventer at tom utenlandske må kunne språket i landet de jobber i, tenker jeg.
Vi bestilte litt variert og prismessig er det like dyrt som det er på Gardermoen. Smaksmessig så er alt veldig godt.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Beniamin2014

Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Som norsk turist i et norsk bakeri kunne jeg ikke gjøre meg forstått da jeg er elendig I engelsk....

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, Mumiemamma
Frode S, Manager på Flam Bakeri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018

Takk for din tilbakemelding. Vi har noen norske/skandinaviske ansatte, men skulle gjerne hatt flere. Dessverre er det langt mellom de skandinavisktalende som søker jobb i Flåm. Men håper ihvertfall at bakevarene våre falt i smak :-)

Anmeldt 21. juli 2018

Fint og delikat bakeri. Her var det masse godt å velge i og de ansatte var veldig hyggelige. Prisene derimot var hinsides høye, selv for oss nordmenn.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Reisende9090
Frode S, Manager på Flam Bakeri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018

Takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi lager alle produkter fra "scratch" i vårt håndverksbakeri her i Flåm. Prismessig ligger vi vel noenlunde på samme nivå som andre tilsvarende bakerier, skulle jeg mene ?

Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Kjøpte blant annet kanelbolle/snurr, fersk og smakte helt nydelig.

Ble ekspedert raskt selv om det var mye folk i kø.

Hun som betjente oss snakket engelsk, men forsto oss da vi snakket norsk - så det var ikke noe problem for oss.

Litt stive priser, men alt smakte godt.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, hei704
Frode S, Manager på Flam Bakeri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018

Takk for din tilbakemelding. Det setter vi pris på. Vi har mange dyktige utenlandske (og noen norske) medarbeidere, som tar vare på våre gjester. Sammen med våre flinke bakere er de et flott "crew".

Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Vi var der midt i ferien og det var folksomt. Prisene var tilpasset tirister, dvs høye. Vi skulle ha lunsj, men det var lite utvalg i andre ting enn diverse boller/kaker. De hadde en baguett med laks og en med kyllingsalat, men ingenting for min datter. Hun endte opp med et skolebrød.
Baguettene var ok, skolebrødet veldig godt. Det var INGEN mulighet for å sitte innendørs!! men de har noen bord ute. De som jobbet i butikjen forsto ikke norsk.. Det er tragisk i en norsk butikk.
Tydeligvis er dette stedet beregnet på asiatiske turister og ikke på nordmenn.

Dato for besøk: august 2017
Takk, O9660FNchristians
OivindW, Daglig leder på Flam Bakeri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2017

Takk for din tilbakemelding. Vi får mye skryt for utvalg, service og kvalitet. Med generelt stort trykk, liten plass og mange gjester på sommeren har vi valgt å fjerne bord inne og ha sitteplasser ute. Høst/vinter er det selvsagt bord inne. Hvert år lyses det stillinger ut i Norge og internasjonalt, men dessverre alt for få nordmenn som søker. Det viktigste er at både norske og utenlandske besøkende opplever bakeriet som et sted med gode varer og imøtekommende service.

Reisende som så på Flam Bakeri, så også på

Har du vært i Flam Bakeri? Del dine erfaringer!