Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget skuffende”
Anmeldelse av Flam Bakery

Flam Bakery
Vurdert som nr. 1 av 3 Smått og godt i Flåm
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2021

Har hørt mye positivt om stedet. Derfor ble skuffelsen stor da vi kom innom. De hadde et elendig utvalg av glutenfritt og ingen ting var noe de hadde laget selv. Det var helder ingen passende alternativer til lunsj for min bedre halvdel.
Isen var god.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 411magnus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode S, General Manager på Flam Bakery, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2021

Hei. Det stilles strenge krav til produksjonsområdet hvis man lager glutenfrie produkter. De må lages i et lokale uten melstøv fra ordinære bakevarer. Det er derfor ikke mulig å lage noe glutenfritt ved Flåm Bakeri. Vi har allikevel valgt å tilby noen ferdige innkjøpte glutenfrie produkter, men forstår at det kan virke lite tilfredsstillende. Håper på tross av dette at dere legger turen innom oss en annen gang.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (277)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 277 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Topp bakeri med masse deilig bakverk og fin beliggenhet. Savnet rundstykker og smågrovt men gode påsmurte baguetter til fornuftig pris

Dato for besøk: juni 2021
Takk, liseregine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FSkar, Marketing på Flam Bakery, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2021

Takk for din tilbakemelding ! Velkommen igjen :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2020

Jeg var innom dette bakeriet. Det var ikke så stort utvalg. Men det jeg fikk var godt.
Likte ikke at ekspertisen ikke snakket norsk. Dette var et stort problem i hele området. En butikk hadde også hengt opp lapp om at vi snakker norsk. Ialefall 80 prosent av dem. Det er leit at i det som skal være et av de norskeste stedene i landet ikke kan snakke sitt morsmål.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, _travelmanontripadv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FSkar, General Manager på Flam Bakery, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2020

Takk for din tilbakemelding. Vi har et noe mindre sortiment nå enn i høysesong og mot slutten av dagen er det meste av dagens ferske bakverk solgt ut. Noe som er viktig med tanke på at vi ikke ønsker svinn/må kaste noe.

Ellers har vi mange dyktige internasjonale medarbeidere. Da det er begrenset med norsktalende kandidater til stillinger her i Flåm, så er vi helt avhengig av utenlandsk arbeidskraft. Vi tilbyr norskkurs til mange av disse, men ser at det er et behov for ytterligere økt kunnskap. Velkommen igjen !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2020

En fin start på dagen! Vi var innom før vi skulle ta Flåmsbana, og Rallarvegen videre.
Kjøpte med oss ferske kanelboller, og skoleboller. De var nybakte, og smakte utsøkt :)

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 310trudep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
FSkar, General Manager på Flam Bakery, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2021

Takk for hyggelig tilbakemelding ! Velkommen igjen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Ikke gå hit for å få en god kaffe, for den er rett og slett besk. Det eneste positive med den er at den er varm :(

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Frkevy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i Flam Bakery? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.