Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Må prlves

Vi kjøpte pakke inkl sykkeltur. Fantastisk opplevelse! Og det anbefales å stoppe nede i kiosken før... les mer

Anmeldt 6 dager siden
toneir_na
,
Frederikssund, Danmark
via mobile enheter
Spektakulær opplevelse

Flåm zip line er en spennende og morsom opplevelse. Daglig leder er utrolig hjelpsom, driftig og... les mer

Anmeldt 2 uker siden
769li
,
Oslo, Norge
Les alle 40 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Flåm
fra USD 76,36
Mer informasjon
fra USD 407,38
Mer informasjon
fra USD 756,56
Mer informasjon
fra USD 803,12
Mer informasjon
Anmeldelser (40)
Filtrer anmeldelser
40 resultater
Vurdering fra reisende
31
6
0
0
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
31
6
0
0
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 40 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte rundturen med tog, zip-line og leie av sykler. Det var en utrolig fin opplevelse. Hadde med 4 gutter i alder 9-12 og de var superfornøyd! Veldig bra pakkeløsning :)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 77sivl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk bra zipline og utsiktlitt forvirrende hjemmeside ang booking og henting. Så jeg endte med å gå opp til ziplinen selv som er en ganske bratt bakke oppOg veien inn til ziplinen er veldig veldig smal og tar mye lengre tid enn va google sierså jeg tar sykkelen med neste gang!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, nieida83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020

Forferdelig service. Ingen køsystem og ingen informasjon om hvordan man prioriterer folk inn. Man booker inn til et klokkeslett, men tross at alle i køen hadde samme klokkeslett ble enkelte proritert inn tross at noen hadde stått svært lenge i køen.

Ziplinen var fantastisk.

Dato for opplevelse: juni 2020
4  Takk, Kristin3678
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingridgrymyr, Manager på Flam zipline, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2020

Hei Kristin.

Det er veldig synd at du fekk ein dårlig opplevelse av vårt køsystem og kundeservice. God kundeservice er noko me er svært opptatt av og me får normalt veldig gode tilbakemeldingar på dette. Køsystemet vårt fungerer slik at dersom du har booka for eksempel klokka 10.00, kan du forvente og få ta ziplinen mellom klokka 10.00 og 11.00. Me sender fortløpande, slik at når me har sendt alle som har booka klokka 10, startar me på dei som har booka klokka 11.00. Beklagar at dette ikkje har blitt kommunisert godt nok til deg.
Flott at du likte sjølve ziplinen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020

Anbefales tur med bevegelseshemmede, funksjonshemmede, rullestolbruker, eller annen med behov for tilrettelagt. Fantastisk mottakelse og tilrettelegging fra vi kom til Myrdal med egen bil, til vi reiste igjen etter å ha blitt fraktet med utv opp til zipline. Følte oss veldig velkomne og de gjorde det beste de visste de kunne gjøre.

Fant ut at det lønner seg å snakke med de som er Ved zipline om rutiner mm. før ankomst. Ringte en av operatørene, og da var det enklere å snakke på engelsk, og visste ikke forskjell på stasjonene, eller hvor vi skulle kjøre. Så var noe forvirrende. Snakket så direkte med de som er ved zipline, og da var det ingen problem.

Tommel opp for zipline Flåm og ivaretakelsen av alle behov og mennesker

PS. Her må det bli et alternativ og kunne trykke på funksjonshemmet, helse el på «hvem var med deg?»

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, heidibrennah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse, dette anbefales på det sterkeste. Og osten de selger i enden av zipplineren bør prøves, den var nydelig. Trivelige folk som jobbet med zipplineren
Kommer gjerne igjen

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, 505tinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser