Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Må prlves

Vi kjøpte pakke inkl sykkeltur. Fantastisk opplevelse! Og det anbefales å stoppe nede i kiosken før... les mer

Anmeldt 28. juli 2021
toneir_na
,
Frederikssund, Danmark
via mobile enheter
Spektakulær opplevelse

Flåm zip line er en spennende og morsom opplevelse. Daglig leder er utrolig hjelpsom, driftig og... les mer

Anmeldt 18. juli 2021
769li
,
Oslo, Norge
Les alle 43 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Flåm
fra USD 75,45
Mer informasjon
fra USD 425,63
Mer informasjon
fra USD 790,45
Mer informasjon
fra USD 839,09
Mer informasjon
Anmeldelser (43)
Filtrer anmeldelser
43 resultater
Vurdering fra reisende
33
7
0
0
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
7
0
0
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 43 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Velorganisert og gøy. Passet for hele familien. (Tenårsbarn) Vi kjøpte tur med zipline og sykler. Drakk kaffe og spiste sveler etter zipline og syklet til Flåm med mange koselige stopp på veien.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, sarikirsia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Forferdelig service.
Først fikk vi vite at det bare var ledig billett til en person, noe som passet da vi bare skulle ha en billett. Toget var fullt så vi fikk tips om at vi kunne kjøre et stykke opp og at det da bare tok 1 time å gå opp til ziplinen. Veien var delvis stengt pga. rasfare, noe vi burde fått opplyst. Det tar for øvrig mer enn 1 time å gå fra parkeringen.

Elendig køsystem på toppen. Min forhåndsbestilte billett ble ikke prioritert selv om det står noe annet på skiltet. Måtte vente i 2 timer og 40 minutter. Det var da noen som seilte ned alene, det burde da vært mulig å fulle opp ledige plasser for å redusere kø, noe som er lett å gjøre siden antall passasjerer blir skrevet opp på forhånd. Selve zipline-turen var fantastisk og sikkerheten var god.

Anbefaling til alle som skal ta ziplinen: ikke bestill i forveien, gå for drop-in. Køen er like lang uansett.
Det burde også vært et toalett og en kiosk ved ziplinen da det er så enorm lang ventetid.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Gjest736
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte rundturen med tog, zip-line og leie av sykler. Det var en utrolig fin opplevelse. Hadde med 4 gutter i alder 9-12 og de var superfornøyd! Veldig bra pakkeløsning :)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 77sivl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk bra zipline og utsiktlitt forvirrende hjemmeside ang booking og henting. Så jeg endte med å gå opp til ziplinen selv som er en ganske bratt bakke oppOg veien inn til ziplinen er veldig veldig smal og tar mye lengre tid enn va google sierså jeg tar sykkelen med neste gang!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, nieida83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020

Forferdelig service. Ingen køsystem og ingen informasjon om hvordan man prioriterer folk inn. Man booker inn til et klokkeslett, men tross at alle i køen hadde samme klokkeslett ble enkelte proritert inn tross at noen hadde stått svært lenge i køen.

Ziplinen var fantastisk.

Dato for opplevelse: juni 2020
4  Takk, Kristin3678
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ingridgrymyr, Manager på Flam zipline, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2020

Hei Kristin.

Det er veldig synd at du fekk ein dårlig opplevelse av vårt køsystem og kundeservice. God kundeservice er noko me er svært opptatt av og me får normalt veldig gode tilbakemeldingar på dette. Køsystemet vårt fungerer slik at dersom du har booka for eksempel klokka 10.00, kan du forvente og få ta ziplinen mellom klokka 10.00 og 11.00. Me sender fortløpande, slik at når me har sendt alle som har booka klokka 10, startar me på dei som har booka klokka 11.00. Beklagar at dette ikkje har blitt kommunisert godt nok til deg.
Flott at du likte sjølve ziplinen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser