Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreams
Booking.com
FindHotel
ZenHotels.com
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (566)
Filtrer anmeldelser
566 resultater
Vurdering fra reisende
284
203
51
16
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
284
203
51
16
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 566 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Vi kom med bobil midt i fellesferien, hadde forhåndsbestilt og ble tatt godt u mot. Campingen er stor i flere plan og
Flere mindre hager med frukttrær. Koselige områder med blomster og benker. Bra sanitæranlegg, rent og god kapasitet. Kort fei inn til Flåm brygge hvor det er restauranter og butikker.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 897kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet. 2 minutter fra flåmsbanen som tar deg langt opp på fjellet. Renslige hytter og en rolig plass. Bra med dusj og toalett fasiliteter som ble rengjort hele tiden. Nydelig mat fåes i nærområdet. Rett og slett perfekt sted med nydelig beliggenhet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 868vegards
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Jeg ringte inn for å høre om de hadde hengekøye plass, det sa de at de hadde så vi kjørte fra Geiranger. Da vi ankom sendte de oss lengst vekk og opp der vi kunne henge. Skogen er i en bakke så vi kunne ikke hatt tingene våres der. Det er kun et bygg med sanitet og det er alt for langt vekke til å være en så stor campingplass. Vi fikk også beskjed om å flytte bilen og måtte da ned og klage i resepsjonen igjen ettersom det var de som sa at vi kunne stå her. Etter 12 dager på Norgesferie så er dette den desidert verste og utriveligste campingplassen vi har bodd på.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Kinemonsvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Dette er et billig og veldig godt overnattingssted midt i Flåm. Super funksjonelt vandrerhjem, rent, praktisk og veldrevet. Et godt sted å lande etter sykkel eller vandretur. God beliggenhet og alt på stell. Anbefales til deg som setter pris på slikt.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, liseregine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021

Leide plass for telt med strøm i to netter. Hyggelig betjening. Sentral beliggenhet i Flåm, mye å oppleve i nærheten! Fantastisk natur! Campingplassen har ok fasiliteter. Litt tungvint med 20 kr-mynt/poletter for dusjing, men det er til å leve med!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Anders P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser