Dagstur til Hardangerfjorden fra Bergen
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Flåmsbana på
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig flott og passe lang tur. Vi kjørte opp og ned ( Flom - Myrdal - Flom). Bra info og guiding. Topp med litt underholdning på veien (Huldra) . Hele familien var fornøyd. Kunne vært litt mer pauser, f.eks. på toppen, og kanskje mulighet for servering i toget.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, GeirN_12
Malin E, Team Leader Booking på Flåmsbana, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei!

Takk for tilbakemelding! Det gleder oss å høre at dere var fornøyde med turen.

Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til Flåm!

Beste hilsen, Malin

Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Vi var heldige og var nesten alene i vognen på en solrik og varm sommerdag. Fantastisk utsikt gjennom en spektakulær dal. At selveste Huldra også tok turen for å vise seg fram i all sin vakre prakt og røde kjole gjorde sitt til at vi smeltet fullstendig. Flott dans og herlig tilrettelagt! Vi spaserte ned fra Myrdal stasjon og tok Zipline og syklet deretter ned dalen tilbake til Flåm. Denne pakken anbefales.

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, losalex2233

Hei!

Takk for den fine anmeldelsen. Det gleder oss å høre at dere hadde en fin tur i Flåmsdalen med tåg, zipline og sykkel!

Velkommen tilbake!

Anmeldt 10. juni 2020 via mobile enheter

Konduktøren var ikke særlig serviceinnstilt da vi møtte på henne på utsiden av toget. Togreisen i seg selv var helt nydelig og mye god informasjon underveis. Returen ble litt «kjedelig» ettersom man ser akkurat det samme igjen.. Vil derfor anbefale returen på sykkelen

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, jonathanaL9384XV

Hei! Tusen takk for at du tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Så flott å høre at du hadde det fint på Flåmsbana. Velkommen tilbake! Med vennlig hilsen, Malin

Anmeldt 21. juli 2019 via mobile enheter

Vi var 3 par på tur. En fantastisk togtur med spektakulær natur, nostalgi, og action. Vi tog toget opp, startet med Zip-line ned til en idyllisk sæter med mulighet for litt lokal mat. Deretter bar det ned til Flåm på sykkel. Kan sterkt anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, jonashI3273KD
Anmeldt 18. juli 2019

Helt OK opplevelse. Anbefaler folk å ta toget opp og leie sykkel ned igjen istedenfor returbillett. Da ser man nok mer av den flotte naturen og den spektakulære togbanen. Prisen er litt stiv men det er også prisnivået ellers i Flåm, turistpriser på alt fra overnatting til mat og drikke. Største negative med toget var at mange av vinduene som normalt kan åpnes, var kilt seg fast og temperaturen var derfor skyhøy!

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, MariusL297