Finn190479
Dato for oppholdet: desember 2018
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Frode S, ManagerFretheim Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. des. 2018
Takk for en fin og detaljert tilbakemelding til oss, Finn !
Vi setter pris på at våre gjester tar seg tid til å "kjenne på" atmosfæren og nyte både mat, service og fasiliteter. Mange dyktige utenlandske ansatte har vi, samt en del norske/skandinaviske. Vi tilbyr også norskkurs til mange av våre utenlandske kolleger slik at de på sikt kan kommunisere også på norsk.
Håper dere får sjansen til å besøke oss igjen - gjerne under sommeren :-)
Apartments on 1.floor
    Flåm Marina
    0.4 km fra Fretheim Hotel
    Our building, near the centre of Flam
    0.6 km fra Fretheim Hotel
    0.7 km fra Fretheim Hotel
    Flåm Ferdaminne
    0.2 km fra Fretheim Hotel
    Undredal sett frå fjorden. Visit Undredal har 4 leilegheiter i dei to husa litt til høgre på bil
    10.0 km fra Fretheim Hotel
    Se flere hoteller i Flåm
    Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Bodde i fjerde etasje. Enkel innsjekk men spesielt å måtte snakke engelsk i Norge. Det var få som snakket norsk. Rommet var veldig bra utstyrt, stort og fint men det var kaldt. Kjempefin natur rundt hotellet. Frokosten var veldig godt. Det er ikke treningsrom på hotellet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
    2  Takk, rlovsta
    Frode S, Manager på Fretheim Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2018

Takk for din tilbakemelding. Hyggelig å høre at du trivdes hos oss. Vi skulle gjerne hatt flere skandinavisktalende ansatte, men reiselivsbransjen i Norge er nok helt avhengig av mange dyktige utenlandske ansatte. Håper dere får sjansen til å besøke oss igjen.

Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Etter en lang reise fra Oslo med Bergensbanen over fjellet til Myrdal og fantastiske Flåmsbanen ned dalen tok vi inn på historiske Fretheim Hotel. Bodde på et av de historiske rommene uten TV og telefon, men med bøker. Klassisk innredning med deilig bad og stor seng.
    Bor mye på hotel i Europa og Asia og opplevde dette blant de bedre sammen med Eastern & Orientel og Raffles i Asia. Historiske hoteller er en nytelse.
    God middag og en bugnende frokostbuffet.
    Bortsett fra en fisk kelner som kunne litt norsk er engelsk hovedspråket både på hotellet, i bakeriet og på Coop. :)
    God WiFi for de som trenger det.
    Stort bad.
    Tregulv.
    Putemeny.
    Stille rom.
    Hyggelig betjening.
    Godt renhold.
    Mange amerikanske turister.

Takk, Steinar O
    Frode S, Manager på Fretheim Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018

Takk for dine kommentarer. Hyggelig å høre at vi leverer ! Velkommen igjen.

Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Hotellet har god beliggenhet og service minded staff. Litt utfordringer på kommunikasjon kan man nok oppleve da ingen i front line snakker norsk. Dette er imidlertid gjennomgående for det meste man møter i Flåm, alt går på engelsk. Prisnivået på mat og drikke er i overkant. Bra frokost. Vi fikk en lei overraskelse da vi ble spurt i resepsjonen om de skulle reservere bord til middagen. Ja det ønsket vi gjerne og ble enige om bord kl 21:00. Vi så frem til en lengere tid ved bordet og buffeten. Kl 21:20 fikk vi beskjed om at buffeten ville bli fjernet kl 21:30. Dette kunne vi fått beskjed om da vi reserverte bord så det ble en stressende og svært kort middag. Alt i alt et fint sted men har potensialer på ko.mmunikasjon

1  Takk, Stig59
    Frode S, Manager på Fretheim Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2018

Takk for din tilbakemelding. Det er viktig for oss å få både ris og ros fra våre gjester. Vi skulle gjerne hatt flere norske-/skandinavisktalende medarbeidere i Flåm. Dessverre er det få søkere med den bakgrunnen, men vi forsøker uansett å finne velkvalifiserte internasjonale kandidater med en god og varm serviceholdning. Noe vi mener vi lykkes godt med.
    Vi burde helt klart ha informert om at middag/buffet avsluttes kl 21.30 og dermed gitt dere mulighet til å komme noe tidligere for å nyte maten. Her har vi et potensiale for å bedre kommunikasjon med våre gjester.
    Håper uansett å se dere hos oss igjen !

Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Fretheim hotell er et av de historiske hotellene i Norge. I motsetning til de andre jeg besøkt i denne kjeden eller ringen er dette preget av å være en overnattingsmaskin på typisk turist destinasjon. Spennende rom og OK mat. Vanskelige parkeringsforhold. Vil ikke oppsøkte dette på nytt for opplevelsen sin skyld.

2  Takk, Steinar A
    Frode S, Manager på Fretheim Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2018

Takk for din tilbakemelding. I høysesong er vi et travelt hotell, men mener allikevel at vi kan ivareta et vidt spekter av kundegrupper. Matmessig tilbyr vi både en rikholdig buffet, en spennende a la carte med masse lokale råvarer og spekemat/kortreist ost på vår lobbymeny. Parkering er en utfordring for Flåm og Fretheim Hotel, men vi ser nå på løsninger for å møte den økende personbiltrafikken.
    Håper du, tross alt, vil besøke oss igjen. Velkommen tilbake !

Anmeldt 9. juli 2018

Badekaret var ikke rengjort - selv om jeg syntes det var ekkelt, så fjernet jeg en liten håndfull lange svarte hår fra badekaret og tok en rask dusj fordi jeg måtte på jobb igjen.
    Etter å ha dusjet gikk jeg i resepsjonen for å klage en halv time etter jeg ankom og viste bildet av hårene jeg fant i badet til damen i resepsjonen og sa at hårene lå på kanten av badekaret. Hårene var fjernet da jeg kom tiolbake senere på kvelden.
    Dagen etter sjekket jeg ut av hotellet uten at de i resepsjonen kommentert at jeg hadde klagd. Har ikke hotellet klagebehandlings-rutiner? Dette er en uakseptabel måte å behandle en gjest på, derfor klager jeg skriftlig etter at jeg kom hjem og da fikk jeg en beklagelse pr mail.

Romtips: Rom på skyggesiden er kjøligere på varme dager.
    Dato for oppholdet: juli 2018
    5  Takk, bj_rngunnarg2018
    Frode S, Manager på Fretheim Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at renholdet denne gangen ikke var godt nok. Normalt sett skal selvsagt rommet være helt rent og iorden. Vi tar med oss dette videre og sørger for at slike avvik registreres ordentlig. Håper å se deg som gjest hos oss igjen.