Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 347
Hotels.comUSD 347
TripadvisorUSD 347
Priceline
FindHotel
TravelocityUSD 347
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 237)
Filtrer anmeldelser
1 238 resultater
Vurdering fra reisende
494
466
180
60
38
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
494
466
180
60
38
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 1 238 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Bestilte historisk rom, tenkte det var interessant. Det ble en stor skuffelse. Rommet var langt fra historisk. 2 plysstoler ved et rundt bord, samt en stol ved et skrivebord. Senga var gammel, men så ikke historisk ut. Badet hadde ikke gammelt inventar. Middagen var buffe'. Gjestene for om hverandre uten tanke på smittevern noe som skulle være hotellets ansvar. Ingen hyggelig atmosfære ved hotellet. Stort sett engelsktalende betjening. Pålegg ved frokostbordet var benevnt på engelsk. Her er det internasjonale som gjelder.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 894eivind_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode S, Other på Fretheim Hotel i Flåm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2021

Takk for din tilbakemelding. Våre historiske rom er innredet i en stil som peker mot tidligere tider og historiske epoker. Inventar på badet, og tildels rommet, er gjennom årene byttet ut flere ganger, men med et blikk mot historien som utgangspunkt. I sommer tilbyr vi både buffet og 4-retters meny på kveldstid. Hotellet har gode smittevernrutiner. Dispensere for håndsprit er tilgjengelig og bestikk på buffeter skiftes ofte. Vi har mange dyktige utenlandske ansatte, i tillegg til en håndfull norske/skandinaviske. Ønsker dere en fortsatt fin sommer og velkommen igjen. Mvh driftsdir.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2021

Hotellet har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Flåm. Vi fikk rom med hageutsikt og balkong. Deilig med balkong da vi overnattet en varm sommerdag. Frokosten byr på et rikt utvalg, så her er absolutt noe for enhver smak. Vi opplevde god service i alle ledd under oppholdet. Dette er stedet å overnatte i Flåm!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 529annekarid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode S, Other på Fretheim Hotel i Flåm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2021

Så hyggelig å høre ! Vi håper å kunne ta imot dere ved Fretheim Hotel ved en annen anledning. Kan nevne at vi nettopp har åpnet en "state-of-the-art" konferanseavdeling , som vi er veldig stolt av.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fine rom, og hundevennlig! Vi fikk et rom ut til Hagen så vi kunne lufte hunden. Fantastisk god mat i restauranten, og frokosten var også ypperlig! Super hyggelig personale uansett hvor du beveger deg. Hotellet ligger midt i flåm, med kort avstand til det meste

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, toneir_na
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode Skarpås, Other på Fretheim Hotel i Flåm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2021

Takk for fin tilbakemelding! Vi ønsker deg fortsatt god ferie og velkommen tilbake til oss en annen gang. Mvh driftsdir

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Vi fikk rom på baksiden av hotellet dette var helt forferdelig, ikke helt terrasse på med have utsikt som lovet. Vi opplevde en lite imøtekommende betjening. Dette er et meget oppskrytt hotell, anbefales ikke. Må du bo her så be om rom i front på forhånd.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Fearless07778378283
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode S, Other på Fretheim Hotel i Flåm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2021

Takk for tilbakemelding. Vi beklager at rommet ikke falt i smak. For et par uker siden var uteområdet ved disse rommene omkranset av blomstrende roser - og vi fikk mye gode tilbakemeldinger. Nå er det på hell med blomsterprakten og jeg kan forstå at utsikt fra rommet ikke er like attraktiv. Håper vi får sjansen til å innlosjere dere en annen gang. mvh driftsdir.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Takk for en suveren opplevelse på Fretheim Hotell. Vi overnattet i et fantastisk rom (historisk), og spiste a la carte i hotellets restaurant. Vi opplevde at ansvarlig servitør hadde veldig høy kompetanse på vin til rettene og servitør Aaron var en veldig hyggelig kar og gjorde at vi fikk en super kveld. Takk.

Romtips: Det var fullt på p-plass, men med bittelitt venting gikk det helt fint.
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, mortenbergquist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode S, Other på Fretheim Hotel i Flåm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2021

Takk for tilbakemelding ! Setter stor pris på at dere fremhever måltidet og to av våre dyktige medarbeidere. Velkommen igjen ved en annen anledning, Mvh driftsdir.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser