bjornodland
Anmeldelse av Fretheim Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 4 uker siden
Dato for oppholdet: august 2024
Romtips: Sjekk inn, sett deg på terrassen eller i haven og bestill en flaske hvitvin😎👍❤️. Ta båten når...
5,0 av 5 boblerRom
    0.7 km fra Fretheim Hotel
    6.5 km fra Fretheim Hotel
    Se flere hoteller i Flåm
    Anmeldt 21. juli 2024

Min historie med Fretheim startet tidlig på 1970 tallet som reiseleder. Etterpå booket jeg mange grupper der som turoperatør. Det har beveget seg fra en perle ved Sognefjorden til en sliten fabrikk.
    Hotellet har få mennesker som snakker norsk i betjeningen. Synes det er viktig å ha når man skal formidle kultur og informasjon om Norge. Vi hadde to rom. det ene (148) luktet kloakk - slukene kan umulig ha vært renset på lenge.
    Restauranten var så som så. Koldtbordet til middag var ikke av de beste jeg har opplevd. (Ingen norsktalende i restauranten heller). Hva som var på koldtbordet kunne du lett lese av på teppet i restauranten som hadde flekker av det meste.
    tror hotellet og Flåm har godt av en realitetsorientering når det i 2026 skal stoppe med cruiseskip til Flåm. Når er hele stedet hva jeg vil kalle "tourist-trap" . Fretheim Hotel og Flåm er ikke et sted jeg skal tilbake til.

Romtips: Prøv å unngå Flåm i høysesongen - det er en stor "tourist-trap" - Det finnes så mange andre vakre steder å besøke i Norge
    Dato for oppholdet: juni 2024
    Takk, Victor R
    Frode S, Annet på Fretheim Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2024

Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at vi denne gangen så ut til å levere et produkt "under par". Under sommersesongen er hotellet travelt med gjester fra hele verden. Vi er også heldige som har fått tak i dyktige medarbeidere fra en rekke land. Det er nok dessverre slik at hele reiselivsnæringen i Norge hadde stoppet opp uten disse kollegene. Vi tar til oss punktene knyttet til renhold og vil ettergå rutinene. Håper å se deg hos oss ved en annen anledning, tross alt. Mvh Op.mngr.

Anmeldt 30. mai 2024 via mobile enheter

Vi fikk personlig og dedikert service helt fra bestilling til avreise, og de ansatte strakk seg langt for å levere det lille ekstra, både i resepsjonen og i restauranten. Frokost- og middagsbuffeten var rikholdig og lunsjen (à la carte) var virkelig smakfull. Rommene var litt utdaterte, men komfortable og romslige. Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: mai 2024
    Takk, helenewebe
    Frode S, Annet på Fretheim Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2024

Takk for hyggelig tilbakemelding, Helene ! Håper vi får mulighet til å innlosjere dere igjen på Fretheim Hotel. Hilsen Op.mngr.

Anmeldt 2. desember 2023

Flott hotell å resturant. Var der å spiste julemiddag. Litt trist at varmmaten var kald. Lite smak å tørre lomper til kaldmat. Men fin opplevelse med live musikk.men de var eit fint hotell. Hyggelig betjening

Dato for oppholdet: desember 2023
    Takk, 242knutt
    Anmeldt 23. oktober 2022 via mobile enheter

Fretheim hotell. Jeg hadde en forventning om litt historisk sus og luksus. En forventning til en litt annerledes hotellopplevelse enn sjekk inn, spise, sove, spise og sjekk ut.
    Hotellet skiller seg ikke spesielt ut i forhold til brorparten av hoteller i denne størrelsen, dessverre.
    Vi var der i forbindelse med Nynorske litteraturdagar, som var en flott opplevelse, og i den sammenhengen fungerte hotellet som en ok base.

Men for å ta det beste med selve hotellet. Vi ble møtt av en utrolig hyggelig, hjelpsom og positiv betjening. Som på nesten alle hoteller i Norge i dag, var det så godt som ingen norsktalende blant personalt, men for en serviceinnstilt gjeng er det lenge siden jeg har opplevd.

Det historiske rommet vi hadde bestilt var koselig, men hadde trengt litt bedre renhold på badet. Det er lytt mellom rommene og ut til korridoren, så ikke velg dette om du må ha det stille når du skal sove.

Middagsbuffeen på kvelden var skuffende smakløs og ikke varm, men det tok seg heldigvis opp til frokosten.

Alt i alt et helt greit hotell, men jeg ville ikke valgt dette hotellet om du er ute etter den spesielle hotellopplevelsen. Da er det mange bedre alternativ i samme prisklasse.

Dato for oppholdet: oktober 2022
    Takk, KJELLAV
    Frode S, Other på Fretheim Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2023

Takk for dine tilbakemeldinger. Vi tar de med oss videre for å evaluere hva som kan endres og forbedres. Velkommen igjen ved en annen anledning. Hilsen Driftsdir.

Anmeldt 4. september 2022

Vi bestilte "vandrepakken" til hotellet for å gå Aurlandsdalen. Dette er en kostbar pakke, hvor du da forventer kvalitet. Det fikk vi ikke...

Fra vi sjekket inn på hotellet ble vi skuffet! Ingen i resepsjonen snakket norsk, og de var verken smilende eller imøtekommende. All informasjon som var fylt ut på hjemmesiden deres ifm booking, måtte gjøres om igjen, på papir. Dette fremstår uprofesjonelt.

Vi hadde frokost, middag, nistemat og aftersnack inkludert i prisen. Middag var buffet, noe som kan være bra. Vi tenkte vi skulle få ekte norsk mat, siden dette er et typisk norsk hotell. Det stemte ikke! Varmmaten var lunken, og den smakte absolutt ingenting. Det var heller ikke mat som man forventer skal representere Norge. Det var mange dressinger tilstede, men lite salat. Og dessertbordet var også uten noe smak, og lite norsk. Betjeningen som var i restauranten snakket kun engelsk, og de hadde det for travelt til å høre hva som ble sagt.
    Frokosten var kjedelig med mye ferdigprodukter. Hvis man har glutenallergi eller laktoseallergi, så er dette IKKE plassen å besøke. Veldig dårlig utvalg, og umulig for gjestene å forsyne seg med mat.

Vi bodde i et flott historisk rom, som lå i 2. etasje i gangen ut mot konferansesalen. Anbefales ikke! Det er lite eller ingen lydisolasjon på rommet. Dette medfører at du hører alle som går ute i gangen, som om de er på rommet ditt. Det er ikke teppe i gangen, så når hotellbetjeningen drar traller med glass og flasker fra restauranten til konferanserommet både klokken 07:00 og 23:00, så hører man det GODT. I tillegg så står glassgjenvinningsspannet utenfor vinduet, så når betjeningen kaster glassflasker der klokken 06:30 en søndags morgen, så våkner du kjapt. For ikke å snakket om alle gjestene som er på konferanse, og løper gjennom gangen støtt og stadig, mer og mer beruset utover kvelden. Og hvis du ikke har våknet av noe av dette, så våkner du av at noen støvsuger på naborommet klokken 07:00 eller av betjeningen som står og har pausen sin i gangen utenfor rommet ditt.

Vi hadde bestilt vandrepakken, og trengte hjelp til å få transport til utgangsplassen. Dette kunne IKKE hotellet hjelpe oss med. Damen i resepsjonen så dumt på oss når vi spurte, og sa at det må du ta med Ticketoffice. Når et hotell selger en vandrepakke, så bør de ha noe kjennskap til denne og kunne hjelpe. Uansett, så går det hvertfall an å smile!

Dette var ikke verdt pengene. Anbefaler ingen nordmenn å bo her, da det er tydelig kun utenlandske turister de ønsker å ha boende hos seg.

Dato for oppholdet: september 2022
    Takk, ceciliewillard
    Frode S, Other på Fretheim Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2022

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at vi denne gangen ikke ser ut til å ha levert ihht forventningene. Generelt får vi meget gode tilbakemeldinger på både servicenivå, matkvalitet og de ansattes oppførsel. Dine opplevelser knyttet til støy/lydisolering noterer vi oss. Vi har forståelse for at noen områder i historisk del kan oppfattes slik du beskriver. Når det gjelder buffeten (kveld og frokost) så inneholder den et stort utvalg produkter, lokale og regionale. Vi benytter oss ikke av ferdigprodukter. Alle med allergi får alternative retter, dersom vi gjøres oppmerksom på slike behov. Som de fleste reiselivsbedrifter i Norge så er vi helt avhengig av dyktige utenlandske medarbeidere - hvorav flere hos oss går på norskkurs for å lære seg språket. Vi tar ellers med oss dine kommentarer videre for evt fremtidige justeringer. Håper å kunne ønske dere velkommen til oss en annen gang - for en god opplevelse ! Mvh Driftsdir.