Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig på hygienen men god pizza”
Anmeldelse av Flåmstova Restaurant

Flåmstova Restaurant
Vurdert som nr. 6 av 15 Restauranter i Flåm
Prisklasse: USD 17 - USD 65
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Satt ute i nydelig solskinn og nøt deilig øl i vakre omgivelser. Bestilte stor pizza som var veldig god. Observerte imidlertid to ganger at personalet bak disken brukte hendene (uten plasthansker eller klype) til å ta opp og legge frossen mat på stekeplata (hamburgere) og å snu nesten ferdigstekte kjøttpølser som lå der fra før. Tørket av fingrene på buksa før de gikk bort og tappet i øl m.m.....IKKE bra, hverken i Coronatider eller ellers! Derfor ble det ikke vurdering 5.

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Imislund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (96)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 96 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020

Trengte sårt middag etter en lang kjøretur og endte her. Fant raskt bord og bestille kyllingbryst. Mye gjester på det tidspunktet så det drøyde med maten. Kyllingen var perfekt stekt, likeså potatis og grønnsaker. Hygglig personale med gode rutiner for hantering av korona. Rene lokaler og toaletter. Valgte å spise meget god iskrem her noen timer senere.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LasseN214
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Ikke mist isen når du tar den fra iskrem disken, du må kjøpe ny om du mister den.
Dette burde restauranten stått i? Iskremen var god, service dårlig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, aletor121212
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019

En riktig dårlig opplevelse vi var 8 personer. Bestilte torsk og viltbuller. Enlikt menyen skulle det vara potaismos. Fikk ikke det. Var vist slut når maten kom på bordet. Ingen informasjon
om det ved bestllingen. Dårlig service av servitøren. Siste gangen. Ingen anbefaling

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 642annmariee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Beliggenheten er flott, men her stopper også det positive. Dette er en felle!

Vår mannlige servitør smilte ikke en eneste gang.

Vi bestilte to indrefileter på 240 gram. En godt stekt, en medium stekt.

Begge to fikk godt stekt. Ok, kan leve med det. Men dette kan umulig ha vært indrefilet. Stykkene var delt opp i henholdsvis tre og fire stykker. Kjøttet var blekt, flatt og ekstremt seigt. Kanskje den verste biffen jeg har smakt på lang lang tid.

Etter en lang dag orket vi ikke å klage. Når servitøren også virket sur så ble bare hele opplevelsen bånn i bøtta!

Vi skulle lyttet til flere av anmeldelsene når vi valgte restaurant. Vi kommer nok ikke tilbake!

Her har restauranten en jobb å gjøre!

PS: servitrisen smilte hele tiden!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, TheStigh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
TorgeirS96, Sales Manager på Flåmstova Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2019

Kjære gjest!

Vi beklagar opplevinga de hadde hjå oss, her er det mykje som har gått feil. Vit at vi tek service på høgste alvor, og det same gjer vi med maten vår. Eg takkar for tilbakemeldinga, og vi har allereie teke tak i alt du har nemnt. Igjen - beklagar!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Flåmstova Restaurant, så også på

 

Har du vært i Flåmstova Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din