“Absolutt å anbefale”

Kjøkken: Norsk, Skandinavisk, Bryggeripub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Absolutt å anbefale, var litt ventetid før vi fikk bord, Max 30 minutt, men fikk bord i baren i første etg til venteplass. Bestilte en testfjøl med øl til en fornuftig penge. Eneste fratrekk er at det burde være mulig å få bestille litt spekemat og ost i baren.Når vi fikk bord i 2. etg bestilte vi en kombirett med ny øl brett tilpasset menyen. Dette var absolutt en innertier. Dette er ett sted man gjerne reise langt for å oppleve. Meget bra, selv på en hektisk sommerdag med fult belegg.

2  Takk, alfmagne
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er glade for å høyre at de fekk nyte god mat og godt øl hjå oss på Ægir BryggeriPub.

Anmeldt 19. juli 2020

Vi ble møtt med et smil, måtte vente litt, tiden gikk fort da vi ble anbefalt et øl som bare var midt i vår smak. Hyggelig sevitør som ga oss god anbefaling, vi spiste et topp smakelig måltid som vi vil huske lenge. Om vi noen gang skal tilbake til Flåm, er det ingen tvil om hvor vi skal spise og drikke.

1  Takk, KristinB1813

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er glade for at de likte både ølet og maten vi serverar i Ægir BryggeriPub. Vi håpar å ynskje dykk velkommen tilbake ved ein seinare anledning.

Anmeldt 19. juli 2020

Fem matretter med fem ølsorter til. Anbefales! Utsøkte smaker, og ølet passet fint til maten - fra det lyseste til det mørkeste øl.

2  Takk, Pavane53

Kjære gjest,

Takk for tilbakemelding! Vi er glade for å høyre at de likte vår signaturrett - Ægir Vikingplanke.

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

God øl, god mat og svært god stemning 😊 Flinke og serviceinnstilte servitører og bartendere. Et must når man er i Flåm!

1  Takk, 363ingridj

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er glade for å høyre at de fekk nyte god øl og mat hjå oss.

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig atmosfære. Kris i døra/alt mulig mann? Var veldig behjelpelig og fulgte opp tett angående bordordning mot middag i 2. Etasje. (Husket til og med navnet mitt).
Bartenderen fortjener også et pluss. Maten var helt nydelig! Burger og ribbein kan anbefales. Levert på bordet under 30 min.

1  Takk, aminaosteng

Kjære gjest,

Takk for hyggjeleg tilbakemelding! Vi er glade for at vår Pub manager Kris tok godt vare på dykk og at de fekk nyte god mat hjå oss.

Reisende som så på Ægir Brewery & Pub, så også på

Har du vært i Ægir Brewery & Pub? Del dine erfaringer!