“Fantastisk mat og service”
Anmeldelse av Ægir Brewery & Pub

Kjøkken: Norsk, Skandinavisk, Bryggeripub
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2020

Stedet var fullbooket i hele juli, men betjeningen var behjelpelige og anbefalte oss å komme for drop-in bord. Etter et par øl i baren så ble vi tildelt bord i andre etasje i god avstand til den andre familien på langbordet.
Vi bestilte 5 retters med øl, både vegar og med kjøtt/skalldyr og hver eneste rett smakte fortreffelig. Det var 10 forskjellige retter som alle var gode eller svært gode. Det tilhørende Ægir ølet i små glass var helt perfekt så klart.
Legger du til en entusiastisk servitør som var stolt av hva hun serverte og en grei totalpris (1200 kr) så har du et perfekt besøk.
Det var bra vi hadde 25 minutter å gå hjem :)

3  Takk, andreoverlabd
FlamsbryggaHotel, Marketing på Ægir Brewery & Pub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2020

Kjære gjest,

Takk for din tilbakemelding! Vi er så glade for å høyre at de hadde ein perfekt kveld hjå oss! Kjekt at vår singaturrett Ægir Vikingplanke falt i smak.

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk god mat og bra øl. Gikk for 5-retters vegetarmeny med 5 øl som både så fantastisk ut og smakte utsøkt!! Dette var nydelig og verdt hver krone (som forøvrig var ganske bra pris!) Veldig rask servering og super servitrise
Book bord så tidlig som mulig om dere skal til Flåm.

1  Takk, darellkine

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er glade for å høyre at de fekk nyte vår singaturrett Ægir Vikingplanke. Vi håpar å ynskje deg velkommen tilbake i framtida!

Anmeldt 23. juli 2020

Hadde bestilt ølsmaking på ettermiddagen og middag på kvelden. Begge deler var helt topp. Masse nydelig øl og mat.
Hadde vikingplanke med 5 forskjellige øl til som smakte helt fortreffelig.
Kul plass som anbefales på det varmeste.

2  Takk, elina63

Kjære gjest,

Takk for flott tilbakemelding! Vi er glade for at de likte vår Daglege Ølsmaking, samt påfølgjande middag med vår singaturret.

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Absolutt å anbefale, var litt ventetid før vi fikk bord, Max 30 minutt, men fikk bord i baren i første etg til venteplass. Bestilte en testfjøl med øl til en fornuftig penge. Eneste fratrekk er at det burde være mulig å få bestille litt spekemat og ost i baren.Når vi fikk bord i 2. etg bestilte vi en kombirett med ny øl brett tilpasset menyen. Dette var absolutt en innertier. Dette er ett sted man gjerne reise langt for å oppleve. Meget bra, selv på en hektisk sommerdag med fult belegg.

2  Takk, alfmagne

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er glade for å høyre at de fekk nyte god mat og godt øl hjå oss på Ægir BryggeriPub.

Anmeldt 19. juli 2020

Vi ble møtt med et smil, måtte vente litt, tiden gikk fort da vi ble anbefalt et øl som bare var midt i vår smak. Hyggelig sevitør som ga oss god anbefaling, vi spiste et topp smakelig måltid som vi vil huske lenge. Om vi noen gang skal tilbake til Flåm, er det ingen tvil om hvor vi skal spise og drikke.

1  Takk, KristinB1813

Kjære gjest,

Takk for fin tilbakemelding! Vi er glade for at de likte både ølet og maten vi serverar i Ægir BryggeriPub. Vi håpar å ynskje dykk velkommen tilbake ved ein seinare anledning.

Reisende som så på Ægir Brewery & Pub, så også på

Har du vært i Ægir Brewery & Pub? Del dine erfaringer!